Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem is szerelmes belém? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is szerelmes belém? Vagy csak valami fogalomzavara lehet? Vagy mi a fene? Azt hittem, hogy minden rendben lesz.

Figyelt kérdés
tegnap beszélgettünk a pasimmal, és valahogy feljött a szerelem téma. mert van, olyan, hogy hanyagol. és mondta hogy dehát ő szerelmes belém, és mondtam neki, hogy akkor hogy nézne ki, ha nem lenne az. és akkor azt mondta hogy de igazából hogy definiáljuk a szerelmet, meg hogy a többi barátnőjénél is ezt érezte, és nálam is ezt érzi. de nem érzi a " hivatalosan leírt " tüneteket, mint az, hogy magas vérnyomás, meg stb. hogy ő nem érzi, hogy magasabb lenne a vérnyomása, ha találkozunk, meg hogy azt hallotta, hogy aki szerelmes, annak fáj a hasa. mondjuk sztem ezek idióta tinimagazinokból jöhetnek, vagy nem tudom.. és azt mondta hogy nem tudja hogy mit érez. és akkor mondtam neki, hogy ok, akkor nekünk nem kell járnunk, találja meg azt, akibe szerelmes, mert az úgyis észreveszi. de hogy ő örül ha lát engem, meg szeret velem lenni, meg gyorsan múlik velem az idő ( és csak ez volt igaz a " hivatalosan leírt " dolgokból ), de hogy fogalomzavara van, meg hogy mivel ő matekos, muszáj mindent definiálnia, és ezt nem tudja. én meg összezavarodtam, hogy akkor hiába a 8 hónap meg minden?
2011. dec. 24. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Magas vérnyomás, és hasfájás? :D Ez baromság! Az viszont igaz, hogy gyorsan múlik az idő :) A szerelmet nem lehet definiálni azt érezni kell :D Ha ő azt mondja, hogy szerelmes, akkor valószínűleg az.
2011. dec. 24. 13:38
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, azt mondja, és ki is mutatja.. hogy is mondjam, vannak ilyen apróságok, pl. amikor együtt alszunk, mindig betakar, nem hagyja h kint legyen a derekam, vagy a lábam, mindig megkérdezi h kényelmes-e, van-e elég párnám ( mert nála a párnán osztozunk ), szex közben is mindig bocsánatot kér, ha vmi fájt.. kérdeztem, h csak kényelemből van-e velem, de mondta h nem, mert ha kényelem kellene neki, akkor otthon lazulna, és kiverné..
2011. dec. 24. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha te is úgy érzed, hogy ki is mutatja, akkor nincs baj :) Nem biztos, hogy fogalomzavarban van, mert én se tudnám definiálni, hogy miért vagyok szerelmes, csak érzem és tudom, hogy az vagyok. De nem is muszáj mindent definiálni, örüljetek neki, és élvezzétek, hogy szeretitek egymást, nem is kell attól több :D
2011. dec. 24. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:
???
2011. dec. 24. 13:53
 5/8 A kérdező kommentje:
most meg azt mondta h nem akarja deifinialni, egyszeruen csak szeret és kész.. akkor most????
2011. dec. 24. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a jó válasz :)
2011. dec. 24. 14:22
 7/8 Bogee123 ***** válasza:
Igazából csak abban hiszek, hogy akkor vagy szerelmes, ha mindig rá gondolsz, izgulsz amikor meglátod, folyton mosolyogsz...:) Biztosan szeret, ne aggódj.
2011. dec. 24. 16:15
 8/8 A kérdező kommentje:
ez megvan :) örül, ha lát :) akkor jóó.. :)
2011. dec. 24. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!