Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem vagyok rendben, segítene valaki?
Szakítottunk barátnőmmel és ennek már kb 1 éve nagyon rosszul vagyok azóta.
Bármit megtennék hogy őt visszakaphassam , de erre nincs esély mert ha valaki akarja a másikat és hiányzik neki akkor azért próbálják keresni de ez csak 1 oldalú én 1 helyen tudok neki irni face.......-n
Sehogy sem érem el de mások se tudják de nekem nagyon hiányzik.
most egy nagy dologra készülök bizonyitásképpen hogy én is érek valamit , mert a baja az volt hogy ha valaki ránézet de semmit nemcsinált csak ránézet akkor én nem mentem oda és vertem agyon.
Ebből sok vitánk volt. (4 éves kapcsolatról van szó)
nagyon hiányzik ő nekem és se ez idő semmi sem segít.
Sok kapcsolaton túlvagyok ezért tudom hogy milyen az ha az idő vagy "majd megismerek egy új lányt" ez most nem olyan
adtam magamnak időt de nem megy kicsit sem és más lányra rá se tudok nézni, de őt nemkapom vissza, kevés vagyok neki.
olyan helyre készülök ami a világ talán legkeményebb helye , ahol 10/9 teljesen érzések nélküli emberként jön vissza, azóta edzek rá és készülök mióta vége lett hogy bebizonyitsam magamnak hogy helytállok.
nagyon hiányzik de inkább beválalom ezt mint hogy továbbra is szenvedjek, mert én nem tudom elengedni csak ő kell nekem, de ha eltudnám legalább érni, de 95% hogy már az országon belül sincs valamelyik "új" barátjával külföldöm van és ez szinte biztos.
nem mondanám hogy szerény srác voltam de tudtam hogy hol a határ de azóta amióta vége lett teljesen más személyiségem lett, nemnagyon volt ilyen ember az ismeretségi körömben aki így élte volna át mint én de ez azért is lehet mert a nagy Ő-t nemszokták elvesziteni az emberek , nekem ő volt a nagy Ő
és amikor azt hallom és probálnak vigasztalni de azt mondják az emberek hogy teljesen tönkrementél a szakitásmiatt ami már 1 éve történt akkor nagyon rosszul leszek mert tudom hogy igazuk van.
amit mondott amikor vége lett ( és nagyon rosszul volt ő is akkor) de az mondta hogy "jobb lett volna ha késöbb találkozunk" (4 évig voltunk együtt) és én voltam neki az első és erre értette, hogy semmit sem élt és már első kapcsolat ilyen hosszú komoly (nem csak sex téren )
én tényleg túlvagyok sok kapcsolaton de ez jólment nem volt semmi gond amit tudtam megadtam neki de ez nagyon szétszedet és ahogy mondtam nincs olyan hogy az idő segít meg majd jön másik.
Eddig volt mert őket nem így szerettem de ez a lány nekem a tökéletes lány volt és mindig csak ez jár a fejembe 1 éve hogy " túl korán ismerkedtünk meg"
Létezhet olyan hogy nekem most azt a nagyon nagy elhatározásomat kell megcsinálnom hogy azalatt az idő alatt amint kint töltenék szolgálatba ( 5év) amit elvileg ha sikerül a felvételim akkor ott kint helyrejöhetek?
Köszönöm ha valaki elolvassa és segíteni próbál.
tudom hogy sok itt az olyan ember aki nem korrekt dolgokat ír válasznak , de ők is írhatnak ennél jobban már nem lehetek padlón.
F/23
Szerintem, akkor lehet valaki a nagy Ő, ha ő is ugyanúgy szeret téged, mint te őt! Mivel az az igazán különleges dolog, ha mindkét fél ugyanúgy szereti a másikat! Sokszor előfordulhat, hogy az egyik fél vagy a másik fél nagyon megszereti a másikat, már-már nem is gondolja, hogy van tökéletesebb! Pedig, ez nem igaz csak az lehet TÖKÉLETES aki téged is szeret...... . Szóval ez a lány neked nem volt tökéletes az biztos..., mert akkor nem kezdett volna mással rögtön! Az ilyen kifogás, hogy rossz időben jöttél meg ilyen, nem igaz..... Főleg, ha hiszel ebben a nagy Ő-s dologban és a sorsban,akkor tudnod kéne, hogy az a bizonyos, biztosan jó időpontban és jó helyen fog érkezni, ezért lesz Ő a nagy Ő! :D
És tudod nem attól leszel, TE a legnagyobb és legerősebb, hogy elmenekülsz, hanem attól, ha SZEMBENÉZEL a dolgokkal!
A menekülés nem megoldás, hanem egy lehetőség, amit a gyengék választanak!!!
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!