Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy újra együtt lehessek vele? Egyáltalán, együtt lehetek én vele újra? Lehet két személyt egy időben szeretni? Segítség!
Semmit. Szeretni sok ember lehet egyszerre, nőket és férfiakat, fiúkat, lányokat.
De az nem ugyanaz, mint hogy járni akarsz valakivel.
Ő úgy DÖNTÖTT, hogy a másik lánnyal akar lenni. A döntését tiszteletben kell tartanod. Ha nem tiszteled, akkor nem is szereted.
Sajnos így jártál, tanulj belőle, és legközelebb ne kövesd el ezt a hibát.
Az a legnagyobb baj, hogy nélküle senkinek érzem magam...
Egyedül vagyok..
Lehet, hogy várnom kellene.. De abba beletudnék halni..
Túl önfejű és nem veszi észre hibáit. Sohasem fogja belátni, hogy a szakításunk mekkora hiba volt..
Minden napba kicsit belehalok, ha nem lehetek legalább egy percre vele/mellette...
biztos nem szánt szándékkal jött össze valaki mással.
Hehe, ez vicces. Szerinted ő egy akarat nélküli bábu, aki nem is akar járni a csajjal, csak véletlenül a szájában találta a csaj nyelvét? :) Ugyan már! Dehogynem szándékos. Járni AKAR vele, senki nem kényszeríti.
És szerinted meddig várjon a kérdező? Még ha szétmennek is, nincs rá garancia, hogy a kérdezőhöz fog visszamenni. Sokkal valószínűbb, hogy egy harmadik lány mellett köt ki.
Elég fura ötlet, hogy arra vár valaki, hogy a szerelmének tönkremenjen a kapcsolata és boldogtalan legyen. Bocsánat, de ha a szerelmednek rosszat akarsz, akkor NEM SZERETED ŐT. Ha szereted, jót akarsz neki, azt akarod, hogy boldog legyen.
Nem te tudod, mi a jó a szerelmednek, hanem ő maga tudja, hogy mi jó neki. És ha neki egy másik lánnyal jobb, akkor az a minimum, hogy azt kívánod, legyenek boldogok, és te is megpróbálsz az lenni MÁSSAL.
Túl önfejű és nem veszi észre hibáit. Sohasem fogja belátni, hogy a szakításunk mekkora hiba volt..
Csak a te nézőpontodból volt hiba. Az ő szemszögéből nem, hiszen neki jobb lett: van egy új barátnője, aki jobban figyel rá, mint te.
Mit kellene belátnia, ha jobb így neki?
Ha nem lenne jobb, akkor nem a csajjal lenne, hanem veled.
Hogy kellene harcolnom érte?
Mit kellene tennem?
Legszívesebben leütném azt a csajt de még az is lehetetlen ugyanis egy suliba járok vele és ha megütök valakit engem kivágnak...
Nem tudom mit kellene tennem..
Ahány fajta ember, annyi fajta válasz..
És ez összezavar.. Mindig kedves volt velem, de mióta van neki más, csak idegesítem azt mondja. De vasárnap mikor találkoztam vele, azt mondta "Szija Cica"
Akkor ez most mi?? SEGÍTSÉG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!