Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy újra együtt lehessek vele? Egyáltalán, együtt lehetek én vele újra? Lehet két személyt egy időben szeretni? Segítség!

Figyelt kérdés
14 hónapig volt mellettem valaki, aki szeretett, törődött velem, tehát minden úgy ment, ahogy kell. Ami fontos, én is nagyon szerettem. Azt hittem, sohasem lesz ennek már vége és, hogy mindig mellettem lesz. Persze voltak kisebb/nagyobb vitáink. De mindig megoldottunk és megbeszéltünk mindent. Középiskolába mentem, másik városba, új környezet, új emberek, új barátok. Örömmel fogadtam őket, és szerencsére ők is engem. De életem szerelmé elhanyagoltam. (Akkor nem vettem észre tetteim súlyát, csak most. ) Persze szakított velem. Nem fogtam fel, úgy voltam vele, úgyis kibékülünk, ahogy mindig.Tévedtem. Van neki más. Persze, mi még beszélünk, és találkozni is szoktunk néha. De. Az nem ugyan az. Hiányzik. És fáj más lánnyal látni. Nem tudok mit tenni. Szeretem. Ő is szeret még, mondta. De azt is mondta, hogy a másik lányt is szereti. Azt persze nem is kell mondanom, hogy mikor látom az utcán őket elfog a szomorúság és a fájdalom. Mit kellene tennem, hogy újra együtt lehessek vele? Egyáltalán, együtt lehetek én vele újra? Lehet két személyt egy időben szeretni? Segítség!
2012. jan. 13. 16:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Első kommentelő voltam, kötekedni természetesen lehet. Azt hogy nem szándékosan jött össze másik lánnyal, úgy értem, hogy ha szerelmes volt a kérdezőbe, akkor biztosan nem felejti el ilyen hamar, illetve biztosan nem úgy választott párt magának, hogy elgondolkozott azon hogy ki ő, mire képes, hol vannak a határai, mit akar az életben egy társtól és ezekre a válaszokat egyből megkapta az első lányban. Ez csak pótlás. (Pótol téged kedves kérdező, mert csalódást okoztál neki és ezt fájlalja, de attól nem lépett túl rajtad) És aki úgy elvan azzal, hogy az igazi szerelem akkor van, hogyha látod, hogy nem veled boldog, és mégis örömmel lemondasz róla, attól kérdem: volt valaha szerelmes? És valóban ilyen jóságos és nemeslelkű volt, ha az látta, hogy a szerelménél nincs esélye? Ez kamu. A szerelem igenis azzal jár, hogy ha más a kiválasztott az bizony fáj és harcra késztet.
2012. jan. 17. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!