Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan párok, akik itt Gyk-n, vmilyen társkeresőn vagy vhol neten ismerkedtek meg és jól elvannak együtt?
Szia,
Igen, mi a startrandin ismerkedtünk meg, nemsokára 3 éve lesz. Igenis lehet a neten ismerkedni, csak jókor kell lenni jó időben, jó helyen. Én még soha nem találtam ennyire hozzám illő párt, vagyis itt találtam meg a másik felemet. Szerencse kell hozzá, nekem volt. 32N és 33F
Az előző kapcsolatom is neten kezdődött. 2,5 évig tartott.
A jelenlegi kapcsolatom is ott kezdődött 13 hónapja, fél éve együtt is élünk, és együtt tervezünk. Nagyon jó és harmonikus a kapcsolatunk. Szerintem abszolút lehet neten ismerkedni...csak az a fontos, hogy a 2 fél ugyan azt akarja. Akkor sikerülhet.
23N és 30F
Ha nem hazugságokra épül, akkor igen. Volt már rá példa.
Csak ugye neten keresztül nem mindenki önmagát adja, és
aztán nagyon gyorsan csalódás lehet a vége.
társkeresőkben nagyot csalódtam, férfiként szinte elképesztő szerencse kell, vagy külső de akkor már élőben is lehet ismerkedni simán.
ezt az oldalt bár tudom nem ez a célja jobbra tartom, barátnőmmel is itt jöttem össze.
talán azért mert nincsen semmi külső benyomás első ismerkedésnél.
1.5 éve vagyunk együtt, társkeresőn ismerkedtünk meg (paratlan.hu). Első találka óta együtt vagyunk, most költöztünk össze. Mi megtaláltuk, akit kerestünk, ebben mindketten biztosak vagyunk. A netes társkeresőkön is olyan emberek vannak, akik az utcán sétálnak, ez is egy lehetőség. Csak beszélgess, nézelődj, ismerkedj, talán az igazi is arrafelé nézelődik! Bármi lehetséges!
L27 F27
2. próbálkozásom egy lánynál netről volt, olyasmi volt mint én, összeillettünk simán, nem volt egy szépség de nagy szám. Barátzónájába kerültem:/ Azóta nem próbáltam, majd később feldobom vhova magam.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!