Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik középiskolás korukban ismerkedtek meg, és együtt maradtak a főiskolás/egyetemista évek alatt is vagy akár tovább?
Figyelt kérdés
Mi osztálytársak vagyunk, szóval elég sok időt töltünk együtt, ez az első nagy szerelem mindkettőnk számára, de sajnos nem ugyanarra a fősulira mennénk tovább tanulni, szóval félek, hogy a nagy szerelem ellenére sem éljük túl.18/L2010. jan. 21. 18:34
1/10 anonim válasza:
az én osztálytársam szülei középsuliban ismerkedtek meg, 17 évesek voltak és még most is együtt vannak. jelenleg 46 évesek
2/10 anonim válasza:
Nekem volt két osztálytársam,a fiú meg a csaj több,mint öt évig voltak együtt,és azután mentek szét,hogy elmentek továbbtanulni.Ezzel most nem akartalak megijeszteni,Ti ettől még lehettek szerencsések.Én például 18 évesen ismertem meg a páromat,és ma is együtt vagyunk,öt éve.
3/10 anonim válasza:
Szia.Én középiskolás voltam mikor igazán szerelmes lettem!Akkor 17 voltam, most 26 vagyok, és azóta is együtt vagyunk a párommal, azaz 9 éve!jóban-rosszban.Már van egy gyönyörű kislányunk, és várjuk a második gyermekünket!Ez az igaz szerelem!
4/10 anonim válasza:
sztem épphogy jót tesz majd ha külön fősulira mentek, csak ne külön városba!
nem lesztek folyton egymás nyakán, persze nem mindenki gondolkozik így, de sztem tök lehangoló ha a barátnődet minden nap a suliban (lehangoló környezet) látod.
5/10 A kérdező kommentje:
18:45, ez nagyon kedves üzenet, jó tudni, hogy nem lehetetlen. A többi kommentet is köszönöm.
2010. jan. 21. 19:32
6/10 anonim válasza:
Az én szüleim 16 évesen ismkerkedtek meg egymással, nagyon boldogok így 44 évesen is. És persze van két gyerekük. :-)
7/10 anonim válasza:
Középsulis koromban ismerkedtem meg a kutyámmal, és még azóta is velem van.
8/10 anonim válasza:
Szerintem ez egyénektől függő. Nekem volt olyan osztálytársam is, aki már 14-15 éves korában összejött a barátjával, és még most, 24-25 évesen is ugyanúgy együtt vannak. De volt olyan is, akik együtt voltak majdnem három évig, semmi sem látszott rajtuk, mégis amikor külön városokba kerültek, gyakorlatilag azonnal szétváltak...
9/10 anonim válasza:
én személy szerint középiskolás koromban ismertem meg páromat, bár nem egy iskolába jártunk, most egyetemre járok, ő most végzős és soha nem volt gond abból, hogy én egyetemista vagyok, ő meg még nem =D
10/10 anonim válasza:
Nem egy középsuliba jártunk. Harmadikos voltam, ő elsős.
Közös rajzszakkőrön ismerkedtünk meg, azután együtt jártunk - táncolni ... ...
Én most 70 éves vagyok. Kösz, megvagyunk; szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!