Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek. Jövőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek. Jövőre egyetemre megyek, koleszes leszek, de kb csak 40 km-re itthontól. Segítség?

Figyelt kérdés

Már eléggé csajhiányom van, van is egy szép lány, akinél még esélyem is lehet. De jövőre csak hétvégénként tudnánk szinte találkozni. Várjam ki az egyetemet? Vágjak bele ebbe?

Ha nem jönnék össze senkivel itt, akkor hétvégékre is sokszor koleszben maradnék, játszanék is egyetemi focicsapatban, keveset járnék errefelé. Ha viszont összejövök vele, kevesebbet töltenék a koleszban, talán maradnék az itteni csapatomban, ami macerás ugyan, mert messze van, de lehet megérné.

Komoly kapcsolatra vágyok, nem alkalmik sokaságára, de most elvagyok bizonytalanodva. 18/f

2012. jan. 21. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem vágj bele. Ha csajhiányod van, csajozz. És ha majd egyetemre kerülsz, úgyis egy teljesen új világ része leszel. Megváltozik majd az életstílusod de ha fontos lesz neked a csaj, és ha te is neki, akkor simán össze fogod tudni egyeztetni a focit és a koleszt a lánnyal.

20f (egyetemista)

2012. jan. 21. 10:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is ebben reménykedem, az előző barátnőmnél sem sajnáltam ha azért elment 7 óra a délutánomból, hogy 2-3 órát vele találkozzak, mert várni kellett rá 3(!) órát, mert több órája volt, plusz messze lakott.

De mindig örömmel mentem, és meg sem fordult a fejemben, hogy elmegy az egész délutánom.

De ez most olyan elképzelhetetlen;)

2012. jan. 21. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Bele kell csapni a lecsóba!

Én is azt hittem, hogy akkor majd aki "otthon marad", azzal nem tudok találkozni - ehhez képest másfélnaponta összefutunk és nem tíz percre. Szóval próba cseresznye. Meglátod, lesz kapcsolat is - akár az esélyesnél akár egy még nem ismert esélyesnél. MAjd minden alakul szépen, magától.

2012. jan. 21. 11:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek, örülök, hogy olyan emberek válaszoltak, akik valamilyen szinten tapasztalattal rendelkeznek a témában
2012. jan. 21. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
TEDD MEG! 1x élsz max szakítotok emiatt, jobb egy egynyári szerelem mint a semmi nem igaz?:D
2012. jan. 21. 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Úgy nem kezdenék bele, hogy tudom, vége lesz.

Ez nem azt jelenti, hogy egyből az esküvőt tervezgetem, sőt.

Benne van a szakítás is, de úgy nem tudnám elkezdeni, hogy biztos szakítás....

2012. jan. 21. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!