Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit szeretne? Létezik, hogy ő se tudja? 19-20-21 éves srácok, lányok, segítség!

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki 20 éves,én pedig 16. Már egy éve nagyon jó barátok vagyunk, néha találkozunk, mindig mosolyog, nagyon aranyos velem, mindig webcamozni akar velem, hogy lássa a mosolyomat, folyton dicsérget,hogy mennyire szép vagyok, mintha szeretne tőlem valamit, plusz lemondott egy korabeli lányról,hogy mégse akar vele összejönni, múltkor azzal jött,hogy szeretne velem aludni.. De néha mégis olyan,mintha nem akarna tőlem semmit. Ez most mi? Jelent valamit vagy csak húzza az agyamat?:)
2012. jan. 18. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
egyértelmű, te nem is sejted de sokkal éretlenebb vagy mint ő, nins bennetek semmi közös, te csak a kislányos dolgaidnak a bulinak élsz, neki meg már majdnem kialakult az élete, csak megakar dugni, valójában nem érdeklik a hülyeségeid.
2012. jan. 18. 19:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Valószínű,hogy azért vagyunk 1 éve nagyon jóban, meg mindig kérdezgeti,hogy mi van velem, mert megakar dugni de közben meg leszar:D jesszus, te honnan jöttél? Dugófalvából? sok ész
2012. jan. 18. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
te kérdeztél valamit, tudom hogy azt válrtad, hogy biztassunk meg ilyenek, de nem, az igazat fogod itt hallani, és akármennyire is nem egyezik ez meg a kis naív kitalált világoddal, ez attól még a szomorú igazság lesz :D GÁHÁH
2012. jan. 18. 19:44
 4/9 A kérdező kommentje:
:'D Jó, akkor csak megakar dugni, de akkor is akar tőlem valamit;)) muhahahaaa!
2012. jan. 18. 19:47
 5/9 Nazira ***** válasza:
Jaj az nagyon jó, h akarna tőled valamit de büszke vagy, h ha csak lefektetni:)) Na lényeget nem mondtad, h te akarsz e tőle vmit ha igen miért olyan nehéz rákérdezni arra, h te azért mondasz ilyeneket mert együtt akarsz lenni velem v csak mert jó barátok vunk?O.o
2012. jan. 18. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is a paraszt stílusban fogalmazó srácnak adok igazat, mert a fogalmazásától függetlenül sanszos, hogy tényleg csak dugni akar.

A srácok annyi szép mindent mondanak neked, hogy megdughassanak, el se hinnéd... Úgy tudnak érdeklődni, kedveskedni, mosolyogni, bókolni, meg mindenelni, hogy az anyjuk nem ismerne rájuk.

De szerinted egy év alatt, ha annyira akarna tőled bármi komolyat, nem jutott volna el addig, hogy egy sima randira elhívjon? Lemondott egy korabeli lányról? Biztos volt benne valami, ami nem tetszett neki annyira...

Hidd el... sok fiúhaverom van, aki azért tart tizenéves kiscsajokat maga körül, mert imádják a rajongótábort, de a csodálatukon kívül nem igazán akarnak tőlük semmit. Néha még dugni se, mert szüzek, és az úgy "sz.ar, mert bénák". De nem hibáztatlak, 16 évesen én is naiv voltam, és semmit nem hittem volna el, csak az élet megnevelt. :D

Vagy B eset, fogod magad, és rákérdezel, aztán hátha mégsem egy hétköznapi skac, és hajlandó veled járni is.

20L

2012. jan. 18. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kamuzta, hogy volt egy lány, akivel összejöhetett volna, de nem akart. Túl félénk elhívni egy randira, arra vár, hogy te kezdeményezz, mert gondolom fél a visszautasítástól.
2012. jan. 18. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak dugni akar, naiv vagy még kiscica:D Ne legyél szívtelen, add oda neki magad:P
2012. jan. 18. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:

:\\ hát jó, akkor beletörődök.. azért nem akarok rákérdezni, mert akkor a barátságunk is némiképp rámegy! De találkoztunk már..:) nem tudom, leszoktam venni, mikor egy srác, annyira csak 'arra' megy, nála nem érzem ezt, de biztosan csak az érzéseim miatt nem..

Rajongótábor? Ez komoly??:O:O

2012. jan. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!