Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit szeretne? Létezik, hogy ő se tudja? 19-20-21 éves srácok, lányok, segítség!
Én is a paraszt stílusban fogalmazó srácnak adok igazat, mert a fogalmazásától függetlenül sanszos, hogy tényleg csak dugni akar.
A srácok annyi szép mindent mondanak neked, hogy megdughassanak, el se hinnéd... Úgy tudnak érdeklődni, kedveskedni, mosolyogni, bókolni, meg mindenelni, hogy az anyjuk nem ismerne rájuk.
De szerinted egy év alatt, ha annyira akarna tőled bármi komolyat, nem jutott volna el addig, hogy egy sima randira elhívjon? Lemondott egy korabeli lányról? Biztos volt benne valami, ami nem tetszett neki annyira...
Hidd el... sok fiúhaverom van, aki azért tart tizenéves kiscsajokat maga körül, mert imádják a rajongótábort, de a csodálatukon kívül nem igazán akarnak tőlük semmit. Néha még dugni se, mert szüzek, és az úgy "sz.ar, mert bénák". De nem hibáztatlak, 16 évesen én is naiv voltam, és semmit nem hittem volna el, csak az élet megnevelt. :D
Vagy B eset, fogod magad, és rákérdezel, aztán hátha mégsem egy hétköznapi skac, és hajlandó veled járni is.
20L
:\\ hát jó, akkor beletörődök.. azért nem akarok rákérdezni, mert akkor a barátságunk is némiképp rámegy! De találkoztunk már..:) nem tudom, leszoktam venni, mikor egy srác, annyira csak 'arra' megy, nála nem érzem ezt, de biztosan csak az érzéseim miatt nem..
Rajongótábor? Ez komoly??:O:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!