Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak az elvárásaim egy pasival szemben, emiatt régóta nincs senkim? Hogyan lehetnék elfogadóbb?
22 éves lány vagyok és 6 éve nincs senkim... Sokáig önmagamat hibáztattam, hogy nem vagyok elég érdekes, elég szép, elég vékony. De mára már rájöttem, hogy nem csak ez a probléma, hanem egyszerűen nekem nem kellenek bizonyos szint alatt pasik! És ez a szint igen magasan van. Számomra a külső nagyon fontos, úgyhogy akit nem látok "helyesnek", akinek a külseje nem fog meg, annak eleve esélyt se adnék... és emellett még legyen nagyon humoros, nagyon megértő stb. stb...
Voltak, akik érdeklődtek irántam, de mind elhajtottam... nem feleltek meg, nem is éreztem jól magam mellettük. Esélyt se adtam nekik, hogy megmutassák mi van bennük...
Sajnos rájöttem, hogy a top pasik nem biztos, hogy olyan csajra vágynak, mint én, úgyhogy vagy változtatok az ízlésemen, vagy egyedül halok meg. De mindez elméletben jó, de hogy a fenébe tudnék élesben is nyitni olyan pasik felé, akik felé eddig nem???
Úgy értem az agyamban ilyenkor valami gát kerül, hogy még véletlenül se menjek velük randizni, mert leégetnek, mert az emberek megnéznek, ami tudom, hogy hülyeség, de ez be van építve a fejembe :(:(
Hogy a fenébe tudnék nyitottabb lenni? Elfogadóbb? Vagy várjak arra a pasira, aki végre viszonozza a vonzalmat és ne erőltessem, ami nem megy?
tudom, hogy mi mennyi, de azért kösz. a mekis kaja ár-érték arányban sehol sincs, de azt vegyük hozzá, hogy ott ritkán is esznek az emberek... a mostani helyzetben azért a napi rendszeres, hús, zöldség, akkor sem olcsó mulatság. kétlem, hogy egy átlag magyar 40 ezret költene kajára havi szinten, inkább egy család, sajnos... tápkiegre pedig főleg nem.
Toldi Zsuzsi pedig sok halat és marhát is eszik, rengeteg zöldséggel. Alapvetően drága, de ha hosszú távon vizsgálod előnyeivel együtt akkor már nem.
Utolsó: Igen, a jó pasik nagy százalékban nem kötik le magukat hosszú évekre egy lány mellé, de szerintem 25 év felett már az ő fejük lágya is benő ezen a téren. Teljesen normális jelenség amiről te írsz - egy bizony korig. Egy tinédzser, egyetemista, vagy pályakezdő srác, aki után megfordulnak a lányok, még jó, hogy kihasználja az adottságait. Persze nem akarok általánosítani és te se tedd, láttam én már olyan párakat, akik évek óta együtt vannak, és mindkét fél nagyon esztétikus :) szóval ez személyiség és neveltetés függő dolog is.
de azért mondjuk 30 felé közeledve a legtöbb pasi szerintem komolyabb, hosszabb kapcsolatban gondolkodik, mint mi nők, de ez sem általános persze. pasiknál nincs veszélyben a biológiai óra 30 után... jó nekik.
és még jó hogy csinos vagyok :D nem értem egyáltalán hogyan merülhetett fel benned kétely!!! :D de azt már cáfolnám, hogy rád vártam egész életemben... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!