Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl magasak az elvárásaim egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl magasak az elvárásaim egy pasival szemben, emiatt régóta nincs senkim? Hogyan lehetnék elfogadóbb?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és 6 éve nincs senkim... Sokáig önmagamat hibáztattam, hogy nem vagyok elég érdekes, elég szép, elég vékony. De mára már rájöttem, hogy nem csak ez a probléma, hanem egyszerűen nekem nem kellenek bizonyos szint alatt pasik! És ez a szint igen magasan van. Számomra a külső nagyon fontos, úgyhogy akit nem látok "helyesnek", akinek a külseje nem fog meg, annak eleve esélyt se adnék... és emellett még legyen nagyon humoros, nagyon megértő stb. stb...

Voltak, akik érdeklődtek irántam, de mind elhajtottam... nem feleltek meg, nem is éreztem jól magam mellettük. Esélyt se adtam nekik, hogy megmutassák mi van bennük...

Sajnos rájöttem, hogy a top pasik nem biztos, hogy olyan csajra vágynak, mint én, úgyhogy vagy változtatok az ízlésemen, vagy egyedül halok meg. De mindez elméletben jó, de hogy a fenébe tudnék élesben is nyitni olyan pasik felé, akik felé eddig nem???

Úgy értem az agyamban ilyenkor valami gát kerül, hogy még véletlenül se menjek velük randizni, mert leégetnek, mert az emberek megnéznek, ami tudom, hogy hülyeség, de ez be van építve a fejembe :(:(

Hogy a fenébe tudnék nyitottabb lenni? Elfogadóbb? Vagy várjak arra a pasira, aki végre viszonozza a vonzalmat és ne erőltessem, ami nem megy?

2012. jan. 12. 12:03
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Vitaminjaim azért ilyen drágák mert csinálnom kell egy méregtelenítő kúrát mivel toxikus anyagok felhalmozódtak a szervezetemben,ez egy sportolói állapot,Fehér Miki,Kolonics Gyuri ezért haltak meg pl.Amúgy a vitamin az havi 6.000FT lenne.
2012. jan. 18. 13:57
 42/45 anonim ***** válasza:

tudom, hogy mi mennyi, de azért kösz. a mekis kaja ár-érték arányban sehol sincs, de azt vegyük hozzá, hogy ott ritkán is esznek az emberek... a mostani helyzetben azért a napi rendszeres, hús, zöldség, akkor sem olcsó mulatság. kétlem, hogy egy átlag magyar 40 ezret költene kajára havi szinten, inkább egy család, sajnos... tápkiegre pedig főleg nem.

Toldi Zsuzsi pedig sok halat és marhát is eszik, rengeteg zöldséggel. Alapvetően drága, de ha hosszú távon vizsgálod előnyeivel együtt akkor már nem.

2012. jan. 18. 14:02
 43/45 anonim válasza:
Azért nem találtál eddig senkit ,mert eddig rám vártál csak nem tudtad :D Persze csak ha csinos vagy és vékony. Én értem miről beszélsz, Igaz idősebb és tapasztaltabb vagyok mint te, és voltam már szerelmes is. És nekem igen is volt nőben az amire te vágysz férfiban, Az álom nő. És utána nehéz valaki átlagos külsejű nőbe beleszeretni. De idővel megtanultam azt is hogy a kinézet nem minden, és hogy néha bizony hátrány is ha olyan valaki van melletted aki mondjuk "álom kategóriás" Egyrészt boldog vagy, másrészt benned kisebbség érzést kelt.Arról nem is beszélve hogy idegesít hogy mások hogy viselkednek vele. A másik dolog meg hogy aki igen is ebbe a kategóriába tartozik, az állandó kísértéseknek van kitéve.A másik dolog ha tudja is magáról akkor meg általában vissza is él vele, és élvezi hogy mások körül nyüzsgik. És ha nem is csal meg téged akkor is idegesíteni fog. Ez kicsit úgy vagy ezzel mintha egy férfi olyan nőt keresne aki sexis vadmacska de közben szűz.Mindenkinek tetsszen de senki ne akarjon kikezdeni vele. El kellene dönteni mi a fontos,nem? ha az a fontos neked hogy egy jó pasi mellett lény ideig óráig, vagy az hogy egy kevésbé jó mellett de akár sokáig,Akire számíthatsz és megbízhatsz és megért. Nem ismerek olyat a környezetembe aki úgymond "jó pasi" és ne használná ezt ki. Akire te vágysz olyan nincs,Aki fiatal és menő és a központban van és bármelyik lányt megkaphatja, az nem fog megállapodni 1-nél élvezi a helyzetet és kihasználja .Ebben biztos lehetsz.
2012. jan. 27. 12:50
 44/45 A kérdező kommentje:

Utolsó: Igen, a jó pasik nagy százalékban nem kötik le magukat hosszú évekre egy lány mellé, de szerintem 25 év felett már az ő fejük lágya is benő ezen a téren. Teljesen normális jelenség amiről te írsz - egy bizony korig. Egy tinédzser, egyetemista, vagy pályakezdő srác, aki után megfordulnak a lányok, még jó, hogy kihasználja az adottságait. Persze nem akarok általánosítani és te se tedd, láttam én már olyan párakat, akik évek óta együtt vannak, és mindkét fél nagyon esztétikus :) szóval ez személyiség és neveltetés függő dolog is.

de azért mondjuk 30 felé közeledve a legtöbb pasi szerintem komolyabb, hosszabb kapcsolatban gondolkodik, mint mi nők, de ez sem általános persze. pasiknál nincs veszélyben a biológiai óra 30 után... jó nekik.

és még jó hogy csinos vagyok :D nem értem egyáltalán hogyan merülhetett fel benned kétely!!! :D de azt már cáfolnám, hogy rád vártam egész életemben... :D

2012. jan. 28. 11:03
 45/45 anonim válasza:
A kivétel mindig erősíti a szabályt.:p Igen vannak kivételek. Elmondom mi a helyzet, az ilyen pasik később sem lesznek hűségesek többnyire 30 felé sem, ezt tudom mert én is az felé járok és Én ugye szerény vagyok O:) és átlagosnak mondanám magam. De van egy csomó olyan haverom akiért oda vannak a nők, tudom milyenek, .Amire te gondolsz az inkább 40 felé történik meg. Amikor már a többi átlagos embernek család gyerek stb van akkor kezdenek észbe kapni. Na de nézzük csak elmondom mi a helyzet, egy álom pasi és egy álom nő össze illik , mert kiegyenlítik egymást. Egy álom nő és egy átlagos pasi is össze össze jöhet ha a nő fel tud nézni valamiért a pasira. Egy álom pasi és egy átlagos nő , csak akkor ha a nő elnézi a pasi kicsapongásait és beletörődik abba hogy attól hogy néha néha félre lép még vele van. ez így működik A másik dolog ha te álom nő vagy akkor nem írtál volna ide babám , mert meg lenne a pasid :p . Bocs , de hát ez így van.Úgyhogy lehet nem rám vártál ,Sajnálom most szomorú leszek majd :( és elvonulok sírni ahol senki sem lát. De ezek alapján simán felmerülhet a csinosság kérdése . Ez csak logika. Ha álompasira vágysz vagy azt szeretnél akkor kezdj ki a 35 év feletti kórosztállyal azok már lehet nem olyan kicsapongóak,de vigyázz nehogy benned is csak egy kalandot keressen mert fiatal vagy.
2012. jan. 28. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!