Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és eddig még csak 1 olyan sráccal találkoztam, akinél úgy éreztem, hogy: igen, ő kell nekem, rá vártam. Vajon bennem van a hiba? Túl nagyok az elvárásaim?
Igazából nem vagyok túlságosan válogatós. Van egy ideálom külsőre, meg belsőre is. A külsőből engedek, mivel a belső fontosabb számomra. Mégis annyira kevés srác tud megmozgatni bennem valamit. Pedig én szeretném, csak mégsem megy....ezért is van az h eddig összvisz 1 kapcsolatom volt, ami fél éves volt. Mert feleslegesen nem megyek bele egy párkapcsolatba, ha nem érzem ezt a bizonyos pluszt.
Ja és nem vagyok csúnya, se buta. Akadna jelentkező bőven. De vmi mégsem jó...
20L
Nem az lehet a baj, hogy kevesebbeket ismersz? Arról nem írtál, hogy mennyire vagy nyitott az emberekkel. Én is ilyesmi vagyok, csak én zárkózottabb, kevesebb pasit ismerek.
19/L
"Mert még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az ”Igazi” sem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne „igazi”. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált."
(Popper Péter: 7 undok megjegyzés a szerelem kínjairól - részlet)
Első vagyok:
Az is elképzelhető, ami velem volt/van: az első annyira eszményi volt, hogy hozzá hasonlítod. Esetleg, és nem érik el "azt a szintet". Tetszhettek más pasik, de nem volt igazi, úgy, mint az első.
A másodiknak igaza van.:)
rengeteg srácot ismerek amúgy. sokat vagyok társaságban (szinte mindig, szóval abszolút nem vagyok magányos típus)
és az első sem volt eszményi. csak éppen akkor még 17 éves voltam. teljesen más voltam, másképp gondolkodtam. ha most állna elém, nem lenne rám hatással :/
"Vajon bennem van a hiba? Túl nagyok az elvárásaim?"
Ha nő létedre nem találsz senkit, akkor egyértelműen IGEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!