Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves vagyok és eddig még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok és eddig még csak 1 olyan sráccal találkoztam, akinél úgy éreztem, hogy: igen, ő kell nekem, rá vártam. Vajon bennem van a hiba? Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Igazából nem vagyok túlságosan válogatós. Van egy ideálom külsőre, meg belsőre is. A külsőből engedek, mivel a belső fontosabb számomra. Mégis annyira kevés srác tud megmozgatni bennem valamit. Pedig én szeretném, csak mégsem megy....ezért is van az h eddig összvisz 1 kapcsolatom volt, ami fél éves volt. Mert feleslegesen nem megyek bele egy párkapcsolatba, ha nem érzem ezt a bizonyos pluszt.

Ja és nem vagyok csúnya, se buta. Akadna jelentkező bőven. De vmi mégsem jó...

20L

2011. febr. 21. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért, az "természetesebb", ha pasi nem talál magának?

Nekem sincs senkim, de azt én annak tudom be, hogy zárkózott vagyok, és kevés embert ismerek.

2011. febr. 21. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jéé ugyanilyen vagyok én is:) Komolyan! (: Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.

Eddig csak egyetlen egy fiúba voltam igazán szerelmes. Sajnos nálam az is probléma, hogy sokszor tudat alatt még minid őt keresem másokban így eleve esélytelenül indulnak. Nem lehet, hogy nálad is még lezáratlan ez a dolog?

Ilyen-olyan kapcsolatba pedig felesleges belemenni. Én megpróbáltam, de csak szenvedés volt és szakítás lett a vége.

Pedig nekem sem magasak az elvárásaim de valahogy nem akkar összejönni..

L/19

2011. febr. 21. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benned semmi hiba! Tetszik, hogy te igy érzel!Legalább nem vagy olyan mint a mai tinik akik kapcsolatfüggők, mert nem tudnak egyedül meglenni és összejönnek fűvel fával, csak hogy legyen valakijük. Botrányos.
2011. febr. 22. 14:47
 14/16 __krisz__ ***** válasza:
45%

helo!

Én egy 25 éves férfi vagyok ha lgy magadrol képet meg akarlak ismerni

2011. febr. 23. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Valahol él már. Most éppen nevet vagy szomorokodik. Él már valahol az a fiatal férfi aki a tenyerén fog hordozni. Akinek ha illatát megérzed a polon amit véletlenül nálad hagyott akkor ugy érzed, hogy azonnal hozzá akarsz rohanni. Aki már 2 perccel azután hiányzik, hogy betette az ajtód magaután. Hidd el él már valahol. Ne félj eljön ha nem is fehér lovon.
2011. febr. 23. 17:45
 16/16 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy mostanában?

Milyen az életed?

Sikerült..?

ápr. 17. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!