Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak az elvárásaim egy pasival szemben, emiatt régóta nincs senkim? Hogyan lehetnék elfogadóbb?
22 éves lány vagyok és 6 éve nincs senkim... Sokáig önmagamat hibáztattam, hogy nem vagyok elég érdekes, elég szép, elég vékony. De mára már rájöttem, hogy nem csak ez a probléma, hanem egyszerűen nekem nem kellenek bizonyos szint alatt pasik! És ez a szint igen magasan van. Számomra a külső nagyon fontos, úgyhogy akit nem látok "helyesnek", akinek a külseje nem fog meg, annak eleve esélyt se adnék... és emellett még legyen nagyon humoros, nagyon megértő stb. stb...
Voltak, akik érdeklődtek irántam, de mind elhajtottam... nem feleltek meg, nem is éreztem jól magam mellettük. Esélyt se adtam nekik, hogy megmutassák mi van bennük...
Sajnos rájöttem, hogy a top pasik nem biztos, hogy olyan csajra vágynak, mint én, úgyhogy vagy változtatok az ízlésemen, vagy egyedül halok meg. De mindez elméletben jó, de hogy a fenébe tudnék élesben is nyitni olyan pasik felé, akik felé eddig nem???
Úgy értem az agyamban ilyenkor valami gát kerül, hogy még véletlenül se menjek velük randizni, mert leégetnek, mert az emberek megnéznek, ami tudom, hogy hülyeség, de ez be van építve a fejembe :(:(
Hogy a fenébe tudnék nyitottabb lenni? Elfogadóbb? Vagy várjak arra a pasira, aki végre viszonozza a vonzalmat és ne erőltessem, ami nem megy?
Ha szerelmes leszel, nem fog számítani a külső.
amugy meg 1 h..lye pic.sa vagy aki 1 kifli közt is válogat, meg gyerekes is vagy!
Kérdező jobbat mondok.Pasi vagyok így tudom miről beszélek.
Ne a céljaidat cseréld le.Mi lenne ha inkább te változnál,hogy fullos pasid legyen?
Ez nem tetszene?
Tessék tegyél érte,hogy fullos fasziknak begyere.
Ami KELL,hozzá,legalábbis nekem:
-Hosszú dús ápolt legalább hátközépig érő haj,ami hullámos legyen lehetőleg.
-Járjál edzeni,tornázni hetente legalább 4-szer,hogy jó alakod legyen,felesleg ne legyen rajtad mert nem guszta,és szépen fogalmaztam.
-Öltözködj nőiesen:csinos miniszoknya,feszes felsők,szűk nadrágok-DE és csak is AKKOR ha az alakod olyan amilyennek lennie kell
-Lehessen veled dumálni,legyél nyitott az új dolgokra
-FIGYELJ az ALAKODRA ezt tőlem jegyezd meg
-ha narancsbőröd van azonnal tüntesd el,mert ettől kiráz minket a hideg
-legyél belevaló csaj,pl:parkban dugás vagy a Városligetben,kicsit őrült
Nálam ezek az alap dolgok,persze én is teszek érte,edzek heti 4-szer,önfejlesztő könyveket olvasok,tréningekre járok,egészségen kajálok,izmos feszes formás alakom van,kőkemény seggem,olyan amilyet bárki megirigyelhetne,karrierem is ívvel felfele,vállalkozok,van pénzem,ki tudom jól elégíteni a nőket.
Angolul társalgási szinten beszélek,tanulok franciául.
Tehát én válogatok nekem csak az ilyen típusú nők jöhetnek szóba:
De kérdező,én tettem érte és teszek is,van is egy ilyen típusú csajom akit belinkeltem,fullos bombanő.
Kérdés te mit vagy hajlandó tenni azért,hogy jó pasid legyen?Hajlandó vagy tenni érte?
Akkor gyerünk tegyél érte amiket leírtam,máskép nem fog menni.
Kiyosaki:,,Bármi amit akarsz annak fizesd meg az árát,nem feltétlenül pénzben".
fúú hát van bajod, már megbocsáss.
azt te is beláttad, hogy ez így nem biztos, hogy vezet valahova, ez igen pozitív fordulat.
nekem is az a véleményem, hogy ahogy eddig hozzá álltál a fiúkhoz az nem normális.
nyilván kell a vonzalom, de pár perc alatt ezt nem lehet eldönteni hidd el.
nem azt mondom, hogy erőlködj, de azért csak akad az udvarlóid között olyasvalaki aki kicsit is tetszik! na, ha ez a valaki megvan akkor beszélgess vele sokat, ismerd meg.
személyes példát tudok hozni. tetszett egy lány akinek volt egy barátnője aki nem tetszett. pár órát beszéltem azzal a lánnyal aki eleinte nem tetszett és valami megváltozott. olyannyira, hogy idővel iszonyatosan beleszerettem! annak a lánynak van egy kisugárzása, stílusa, gesztusai, gondolkodása amihez idő kell.
az elején nem tetszett, mert barna, alacsony, széles csípő... gondoltam, hogy "húha, ez aztán nem kéne". évek óta nem beszéltem vele, de még mindig itt cseng a fülemben a hangja.
a lényeg az, hogy ne erőltess semmit, de kötetlenül még ismerkedhetsz fiúkkal. én a helyedben azt csinálnám, hogy aki szimpatikus azzal elmennék sétálni, ott sokat tudtok beszélgetni nyugodtan.
sok sikert! :)
# 14/15
jó ízlésed van, Toldi Zsuzsi abszolút felső kategória :D
Köszi szépen utolsó.
Hát igen nekem ő az ideál,mostani csajom hálistennek ilyesmi pont,csak nem szőke(engem mondjuk a hajszín nem izgat)
Látom utolsó nem tudsz olvasni:
,,edzek heti 4-szer,önfejlesztő könyveket olvasok,tréningekre járok".
Érdekes nem én k_csögözök,akkor kinek is kellene jobban a szellemét művelni.Felszínes lennék azért eléggé érdekes,nézd meg a Titok filmet ha már szellemet is kell fejleszteni ami nagyon igaz is,és kérdezem én:miér is nem fér meg a fullos test az intelligenciával,tudod IS-IS elv,ép testben ép lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!