Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl magasak az elvárásaim egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl magasak az elvárásaim egy pasival szemben, emiatt régóta nincs senkim? Hogyan lehetnék elfogadóbb?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és 6 éve nincs senkim... Sokáig önmagamat hibáztattam, hogy nem vagyok elég érdekes, elég szép, elég vékony. De mára már rájöttem, hogy nem csak ez a probléma, hanem egyszerűen nekem nem kellenek bizonyos szint alatt pasik! És ez a szint igen magasan van. Számomra a külső nagyon fontos, úgyhogy akit nem látok "helyesnek", akinek a külseje nem fog meg, annak eleve esélyt se adnék... és emellett még legyen nagyon humoros, nagyon megértő stb. stb...

Voltak, akik érdeklődtek irántam, de mind elhajtottam... nem feleltek meg, nem is éreztem jól magam mellettük. Esélyt se adtam nekik, hogy megmutassák mi van bennük...

Sajnos rájöttem, hogy a top pasik nem biztos, hogy olyan csajra vágynak, mint én, úgyhogy vagy változtatok az ízlésemen, vagy egyedül halok meg. De mindez elméletben jó, de hogy a fenébe tudnék élesben is nyitni olyan pasik felé, akik felé eddig nem???

Úgy értem az agyamban ilyenkor valami gát kerül, hogy még véletlenül se menjek velük randizni, mert leégetnek, mert az emberek megnéznek, ami tudom, hogy hülyeség, de ez be van építve a fejembe :(:(

Hogy a fenébe tudnék nyitottabb lenni? Elfogadóbb? Vagy várjak arra a pasira, aki végre viszonozza a vonzalmat és ne erőltessem, ami nem megy?

2012. jan. 12. 12:03
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Az első kérdés után nincs kérdőjel... bocs.
 2/45 anonim ***** válasza:
8%
bocsi ezt nem olvasom el. foglald össze 1-2 szóban.
 3/45 anonim ***** válasza:
84%

gondolj arra hogy te sem vagy tökéletes és egy nagydumásabb pasi egy óra alatt szénné alázna téged.

Nem azt mondom ,hogy csúnya vagy csak senki sem hibátlan.

2012. jan. 12. 12:04
 4/45 anonim ***** válasza:
39%
Igen, azért nincs pasid. Viszont te legalább bevallod, h a külső a legfontosabb neked.
2012. jan. 12. 12:06
 5/45 anonim ***** válasza:
30%

Igen, emiatt. De ha tényleg nem tudsz lejjebb adni, akkor a következőket tudom tanácsolni:

-műhaj, műmell, műsegg stb.

-újítsd fel a ruhatárad (minél szexibb és "cicásabb" darabok)

-tornázz napi két-három órát

-ne olvass, csak magazinokat, hátha butább leszel

-kiló smink nélkül ne menj sehova

Talán így nőnek az esélyeid. Sok boldogságot.

2012. jan. 12. 12:11
 6/45 anonim ***** válasza:
100%

De nem is ezt mondta, hogy a külső a legfontosabb, hanem neki kell a vonzalom, hogy összejöjjön valakivel. Hol itt a hiba? Mindenkinek kell az, hogy vonzódjon a párjához.

Kedves Kérdező! Lehet, magasak az elvárásaid, de sosem fogod olyannal jól érezni magad, akit "csak" elfogadsz. Szeretned és akarnod kell mindenestől azt, akivel együtt akarsz lenni, másképp mi értelme lenne?!

2012. jan. 12. 12:14
 7/45 A kérdező kommentje:
igen, akiknél nem érzem a szikrát, azt eleve nem erőltetem, de eddig csak egyoldalú szikrák voltak, én éreztem és a másik fél sajnos nem :( vagy fordítva... az első és utolsó barátom a kivétel, de az már olyan régen volt, hogy nem is emlékszem.
2012. jan. 12. 12:24
 8/45 anonim ***** válasza:
75%
Én 20f vagyok, sokáig hasonló cipőben jártam, mint te. Nálam is magasan volt a mérce külső terén (is) mindamellett, hogy én közel sem vagyok álompasinak nevezhető. Tapasztalataim szerint lehet és kell is ésszerű kompromisszumokat kötni. Egyrészt a saját külsőmet kezdtem el feljavítani olyan eszközökkel, amelyekre még pont hajlandónak éreztem magam (tehát pl. kontaktlencse, új frizura, pattanás elleni szerek jöhetnek, de gyúrni az istennek nem fogok soha), másrészt nem a fejemmel kezdtem el csajozni (h ez a csaj megfelel ezért és ezért, az a másik viszont 2-3 kritériumon is elbukik), hanem hagytam, hogy az ösztönös vonzerő működni kezdjen: azt vettem észre, hogy jóval szélesebb tartományban levő nők vonzanak kémiai/biológiai szinten, mint tudatosan. Meg nem valami ideállal kezdtem őket összevetni, hanem önmagukban, önmagukhoz képest kezdtem értékelni őket, mert egyszerűen annyira különböznek egymástól az emberek, hogy szinte összehasonlíthatatlanok. Azóta olyan barátnőm van, akivel minden együtt töltött percet élvezek, és simán el tudom képzelni, hogy ez akár évtizedes távlatban is így maradhat. Szóval hallgass az ösztöneidre, és törődj kicsit a külsőddel (csak annyira, ami neked személy szerint pont belefér, ami még megéri neked a ráfordított időt/pénzt/stb.)!
2012. jan. 12. 12:31
 9/45 anonim ***** válasza:
A "szikra" is a külsőt jelenti, szal még mindig azt mondom, h adj lejjebb kicsit az igényeidből!
2012. jan. 12. 12:43
 10/45 anonim ***** válasza:
Nem egyetemista vagy véletlen? Talán olyan körökben kéne mozognod, ahol olyan pasik vannak akik megfelelnek az elvárásaidnak. Biztosan érdekes vagy :) Nálam is magasan van a léc, de nem adok lejjebb belőle. (lehet ezért nincs barátnőm már jó pár éve)Legyél önmagad, mosolyogj. Baráti társaságban egyszerűbb ismerkedni, mint egyedül.
2012. jan. 12. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!