Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasak az elvárásaim egy pasival szemben, emiatt régóta nincs senkim? Hogyan lehetnék elfogadóbb?
22 éves lány vagyok és 6 éve nincs senkim... Sokáig önmagamat hibáztattam, hogy nem vagyok elég érdekes, elég szép, elég vékony. De mára már rájöttem, hogy nem csak ez a probléma, hanem egyszerűen nekem nem kellenek bizonyos szint alatt pasik! És ez a szint igen magasan van. Számomra a külső nagyon fontos, úgyhogy akit nem látok "helyesnek", akinek a külseje nem fog meg, annak eleve esélyt se adnék... és emellett még legyen nagyon humoros, nagyon megértő stb. stb...
Voltak, akik érdeklődtek irántam, de mind elhajtottam... nem feleltek meg, nem is éreztem jól magam mellettük. Esélyt se adtam nekik, hogy megmutassák mi van bennük...
Sajnos rájöttem, hogy a top pasik nem biztos, hogy olyan csajra vágynak, mint én, úgyhogy vagy változtatok az ízlésemen, vagy egyedül halok meg. De mindez elméletben jó, de hogy a fenébe tudnék élesben is nyitni olyan pasik felé, akik felé eddig nem???
Úgy értem az agyamban ilyenkor valami gát kerül, hogy még véletlenül se menjek velük randizni, mert leégetnek, mert az emberek megnéznek, ami tudom, hogy hülyeség, de ez be van építve a fejembe :(:(
Hogy a fenébe tudnék nyitottabb lenni? Elfogadóbb? Vagy várjak arra a pasira, aki végre viszonozza a vonzalmat és ne erőltessem, ami nem megy?
ez nem igaz, hogy nekem csak arra kell pasi, hogy ápolgassam az egóm! szó sincs róla, hogy egy kiegészítőt keresek magam mellé, amivel villoghatok. nagyon félreértelmezted a problémát.
az, hogy magasan van a léc, annak nem ez az egyenes ági következménye! a fő problémám az, hogy akinél megérzem a vonzódást, akiben meg fog valami, az eddig csak olyan fiú volt, aki úgymond jóképű és közkedvelt, vagyis mindig nagy társaságban van, mindig ő (az egyik) alfahím stb. ha valaki rögtön első pillantásra nem lobbant lángra bennem valamit, akkor nálam jó eséllyel később sem lesznek érzelmek...
Én is hasonló voltam.
Mindig azokra a csajokra hajtottam, akiket akkor gyönyörünek gondoltam, most pedig a napisz@r van tele velük.
Csak ilyen barátnöm volt, kihívó ruházat, tökéletes arc, smink, vasalt haj.
Aztán eltelt egy kis idö, érettebb lettem és rájöttem, hogy az ideálképek hajszolása érzelmi öngyilkosság.
Nem engedi magához közel az ember, azt aki minden szempontból jó.
Egyszóval éretlen vagy, nevezhetünk gyereknek is.
Majd elmúlik.
"akiben meg fog valami, az eddig csak olyan fiú volt, aki úgymond jóképű és közkedvelt, vagyis mindig nagy társaságban van, mindig ő (az egyik) alfahím stb. ha valaki rögtön első pillantásra nem lobbant lángra bennem valamit, akkor nálam jó eséllyel később sem lesznek érzelmek..."
ebben van a lényeg! ezen nem hiszem, hogy egy könnyen változtatni lehetne és szerintem nem is akarsz.
itt csak sok sikert tudok kívánni, hogy ne egy olyat fogj ki aki kihasznál, bár ennek a valószínűsége csekély...
Kedves Kérdező!
Tudod, nem ismerlek, ezért nem biztos, hogy helytálló, amit mondok, de Te nem szerelemre vágysz, hanem mindent elemésztő szenvedélyre, lángolásra. Ezzel pedig a következő a "baj":
1.: Nagyon ritka az olyan, hogy egy pár úgy jön össze, hogy rögtön megvolt a lángolás. A környezetemben nagyon sok párt ismerek, akiknél ez a tűz úgy lobbant föl, hogy szépen lassan megismerték egymást. Azóta is együtt vannak, és nem csak "elvannak".
2.: Lehet, hogy a lángolás intenzív lesz, ragyogó, de amilyen hirtelen lobban föl, olyan hamar alszik is ki, és semmi nem marad utána. Esetleg megvakít.
Nem azt mondom, hogy gyermeteg dolog ilyenre várni, meg felesleges, mert úgysem lesz ilyen - sőt, szurkolok, hogy összejöjjön -, de tudod, az erdőtűz is kezdődhet egy aprócska szikrával...
Lehet igazad van... hogy nem szerelemre vágyok, hanem szenvedélyre. De azaz igazság nincs annyi tapasztalatom, hogy szét tudjam választani a kettőt :(
Most ha hiszed, ha nem egy világnézet hever bennem romokban, mert én idáig azt gondoltam, amit már az előbb le is írtam... hogy ha először találkozom egy fiúval és első pillantáskor nem érzek a bensőmben valami csavart, akkor ott sosem lesznek érzelmek... erről egész életemben meg voltam győződve.
De amint írod, ez egy többlépcsős folyamat és hogy a szerelem nem feltétlenül egyenlő a lángolással. Ez tök érdekes. Én másképp látom, vagyis nekem lángolás nélkül nem létezhet szerelem, de mivel szerelmes még sosem voltam, így nem igazán tudom elképzelni. Most úgy érzem magam, mint egy ostoba kislány, aki még csak most ismerkedik ezekkel a dolgokkal, pedig már 22 vagyok :( komplett agyátültetésre volna szükségem:(
Kedves Kérdező!
Akkor jó, ha szerelem és szenvedély egyaránt megvan. A szerelem, ha "gusztustalanul materialisták" akarunk lenni, kémia, biokémiai folyamat, ami hamar elmúlik. A szenvedély dettó, de szvsz hamarabb, mint a szerelem. Éppen ezért, egy tartós párkapcsolatban mindig tenni kell magunkért és a párunkért, az ELEJÉTŐL fogva.
Kezdődhet kapcsolat úgy is, ahogyan Te elképzeled, mindent elsöprő lángolással, mert erre is van példa. Ebből is lehet tartós kapcsolat, a probléma az szokott lenni, hogy a felek azt hiszik, ez a tűz már nem alszik ki többé, holott csak fellángolás. Mégegyszer, nem azt mondom, hogy naiv vagy, de ha arra vársz, hogy berobbanva, tüzes fehér ménen érkezik a szőke herceg, nos, valószínű sokáig kell majd várnod. Persze megeshet. :)
Kedves kérdező.
Akit linkeltél az szerintem egy 10-es skálán kb egy erős 3-4-es.
Kokain fehér a bőre,formátlan test,löttyös mindene,szerintem totál messze van attól,hogy jó nő legyen,semmi nőiesség,a haja az szép azért is adok neki 3-4 között.Szerintem egy nő igenis az aki fitneszes,mint a Toldi Zsuzsika.Ninncs pasi akinek ne tetszene,pont olyan,amilyennek egy nőnek lennie kell,Panamában az átlag az ilyen,mindenki szép nőies csinos,hosszú haj,vékony feszes test.Nézd meg a Prison Break 3.évadját :)
de Prison Break csak egy sorozat, színészekkel... nem hinném, hogy mérvadó lenne egy ország női populációjának megítélésében.
szerintem ha készítenék egy felmérést, amiben 100 véletlenszerűen kiválasztott pasit kérdeznék meg, hogy Rachel Hurd Wood vagy Toldi Zsuzsi jön be nekik jobban, akkor igencsak meglepő eredmények születnének, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy a döntő többség az előbbit választaná. Azok, akik a másik hölgyet, ők olyanok, mint Te, akiknek a feszes és formás teszt az, ami egy lányt széppé tesz, függetlenül attól, milyen az arca... de ezzel sincs semmi baj, mert a szépség relatív, és ez tök jó, mert akkor az emberiség már kihalt volna, ha nem így lenne.
akit belinkeltem színésznő, igen valóban nincsen feszes, kidolgozott teste, de valahogy nekem emberközelibb egy ilyen testű lány, mint Toldi Zsuzsi, aki naponta 4 órát kondiban senyved, mert neki ez a munkája és a hobbija egyben. Ha lenne rá időm én is mennék mindennap kondiba, de mivel nincs, ezért max. heti 2x jut rá időm, és sajnos fehérjeporokra és szírégetőkre sincs keret egyelőre, meg izomépítő szteroidra sem (így hívják?)... nyilván ezek is hozzájárultak a szép testéhez.
ettől függetlenül egyetértek veled abban, hogy fontos a szép alak, de azért nem kell feltétlenül fitneszvilágbajnok test ahhoz, hogy jó pasik figyelmét felkeltse egy lány... szerintem...
Utolsó nehogy azt hidd,hogy a jó minűségű kaja drág,ez egy hatalmas tévhit,csirkemell rizs kombó meg van napi 1200FT-ból teljes napi kaja.Csak a mekiben elköltenek az emberek napi legalább 1400FT-t 1 kajálásra.
A fehérjém benne van 16ezerbe két hónapra majdnem,vitaminok havonta olyan 41.000.Havi szinten kb 72000FT mindenem kaja plusz vitaminok,tápkieg kb.
De ez én vagyok.40.000-ből jócskán ki lehet hozni főleg egy csajnak,aki fitneszezik,én pasi vagyok ezért ennyi,meg a tápkiegek miatt,de a kaja nekem kb 30.000FT.Egy átlagos család a teszkóba elkölt simán ennyit egy vásárláskor,vagy akár cigire is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!