Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok félcigány csajjal? Nem tudom eldönteni hogy vállaljam e.
Figyelt kérdés
eddig nagyon rendesnek tűnik és szép is na de mégis...2012. jan. 8. 16:11
81/98 A kérdező kommentje:
18 évesen is kis p@cs vagy kisfiú
2012. jan. 8. 17:52
82/98 anonim válasza:
Miért, te mennyi vagy? Hozzászólásaid alapján te sem lehetsz túl sok. Tényleg, a lány hány éves?
83/98 A kérdező kommentje:
21
2012. jan. 8. 17:55
84/98 anonim válasza:
Hát igen, az már komoly kor. :) A csaj is annyi?
85/98 A kérdező kommentje:
te hü,lye vagy?
2012. jan. 8. 18:00
86/98 anonim válasza:
Most mi bajod van? Kérdeztem valamit. Tudod, mit, inkább hagyd békén azt a szegény lányt, bunkó!
87/98 A kérdező kommentje:
olvass vissza inkább (előzö két kérdésedet)
2012. jan. 8. 18:05
88/98 anonim válasza:
vannak mostanában furcsa kommentelők! :DDD
89/98 anonim válasza:
Megkérdeztem, hogy hány éves vagy, és hogy a lány hány éves. Erre te 21-et írtál. Gondolom az a te korod. Erre visszakérdeztem, hogy a lány is annyi idős? Erre lehülyéztél.
90/98 A kérdező kommentje:
te még mindig hüle vagy?
2012. jan. 8. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!