Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok félcigány csajjal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok félcigány csajjal? Nem tudom eldönteni hogy vállaljam e.

Figyelt kérdés
eddig nagyon rendesnek tűnik és szép is na de mégis...
2012. jan. 8. 16:11
 11/98 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az egyik dédinagymamám cigány volt. (hozzáteszem az a fajta, aki még cigányul sem tudott). Szóval bennem is van minimális "vér". Mikor elmondtam a pasimnak, undorodva ellökött magától. Gondolhatod milyen jól esett. Szakítás is lett a vége.

Feltételezem, ha csak félig az, akkor rég nem tartozik ahhoz a kultúrkörhöz, amit ők képviselnek. Akkor meg mi az akadály?

24/n

2012. jan. 8. 16:16
 12/98 anonim ***** válasza:
6%
Ha nem láttam volna még sosem olyan különleges csajt, mint ő, akkor elgondolkodnék. Családjától is függene. Persze ettől függetlenül szinte majdnem az egész cigány nép egy élősködő barbár horda, de találkoztam már olyan fél cigány lánnyal aki simán felülmúlta a magyar lányok 99%át, még erkölcsösségben és olvasottságban is! :) Ami azért már elgondolkodtató...
2012. jan. 8. 16:17
 13/98 A kérdező kommentje:
nem ismerem a családját még...és hát ugye...
2012. jan. 8. 16:17
 14/98 A kérdező kommentje:
de tényleg olyan szép hogy hihetetlen, de már elmenni hozzájuk is para mert nem ismerem a családját..lehet rosszarcúak
2012. jan. 8. 16:20
 15/98 anonim ***** válasza:

De ha tetszik, akkor miért érdekel a származása. Fagy félsz, hogy a haverok mit szólnak majd. Én teljesen össze lennék törve, ha a barátom azért dobna, mert zsidó vagyok. Pedig nem vagyok se kapzsi és nincs a családomnak saját bankja.

Miért félsz egy cigány csajtól? Azt hiszed, hogy kirabol, amíg alszol, vagy mi? Ha ilyeneket hiszel, az a lány jobbat érdemel nálad.

2012. jan. 8. 16:21
 16/98 anonim ***** válasza:
max meglincselnek de kockázatott válalni kell :D
2012. jan. 8. 16:22
 17/98 anonim ***** válasza:
A lány családjának a retorziójától fél, egy esetleges szakítás után.
2012. jan. 8. 16:23
 18/98 A kérdező kommentje:
azért a zsido teljesen mástéma mint a cigány :D ne keverjük
 19/98 anonim ***** válasza:

Nem.

Nincs kedvem hozzá, hogy megkéseljen valamelyik családtagja ha szakítok vele vagy valami.

20/98 A kérdező kommentje:
igyvan itt fő a család...nincs kedvem akciófilmbe illően menekülni
2012. jan. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!