Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok félcigány csajjal? Nem tudom eldönteni hogy vállaljam e.
Nekem az egyik dédinagymamám cigány volt. (hozzáteszem az a fajta, aki még cigányul sem tudott). Szóval bennem is van minimális "vér". Mikor elmondtam a pasimnak, undorodva ellökött magától. Gondolhatod milyen jól esett. Szakítás is lett a vége.
Feltételezem, ha csak félig az, akkor rég nem tartozik ahhoz a kultúrkörhöz, amit ők képviselnek. Akkor meg mi az akadály?
24/n
De ha tetszik, akkor miért érdekel a származása. Fagy félsz, hogy a haverok mit szólnak majd. Én teljesen össze lennék törve, ha a barátom azért dobna, mert zsidó vagyok. Pedig nem vagyok se kapzsi és nincs a családomnak saját bankja.
Miért félsz egy cigány csajtól? Azt hiszed, hogy kirabol, amíg alszol, vagy mi? Ha ilyeneket hiszel, az a lány jobbat érdemel nálad.
Nem.
Nincs kedvem hozzá, hogy megkéseljen valamelyik családtagja ha szakítok vele vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!