Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok félcigány csajjal? Nem tudom eldönteni hogy vállaljam e.
Figyelt kérdés
eddig nagyon rendesnek tűnik és szép is na de mégis...2012. jan. 8. 16:11
21/98 anonim válasza:
Igen. Én ismerek nagyon kedves, és rendes romákat is.
Szerintem ismerd meg jobban és akkor dönts.
Sok boldogságot!
22/98 anonim válasza:
Hát te döntésed de szakítás után nem lennék a helyedben!:D
23/98 anonim válasza:
Ha a baráti köröd Neked ezt nem nagyon szereti, nem érdemes az életviteleden csak emiatt változtatni. Ha nem látszik a lányon a beütés, akkor viszont miért ne. Ha nem viselkedik cigányosan, be fogják a spanok fogadni.
24/98 anonim válasza:
Én csak a sztereotípiák negatív hatását akartam érzékeltetni. Ismerkedj meg a családjával. Miért ne lehetnének ugyanolyan rendesek, mint bármely más szülők, testvérek?
26/98 A kérdező kommentje:
na de ugye a szakitás...és a skinhead haveroknak hogy magyarázzam el?!
2012. jan. 8. 16:26
27/98 anonim válasza:
Ha így nézne ki, akkor talán elgondolkodnék rajta, hogy jobban megismerjem. Azután, ha nem találok benne kivetni valót és a családjában sem, akkor lehet belemennék.
28/98 anonim válasza:
Már a járás előtt a szakításon gondolkodni nem túl jó előjel. Az sem jó, ha a haverjaid véleménye többet számít, mint a saját érzelmeid. Sajnálom szegény lányt, remélem nem tudja, hogy mik is járnak a fejedben, ha róla gondolkozol.
Mi lenne, ha minden körülményt kizárnál, és csak arra koncentrálnál, hogy boldogok lennétek-e együtt.
Ha meg ezt nem tudod megtenni, akkor tényleg ne járj vele, mert összetöröd a szívét.
29/98 anonim válasza:
En nem birom a ciganyokat, de tesom ferje az, megis rendes. Vannak rendesek is (csak ritka :D). Eloszor ismerd meg a csaladjat. Ha normalisak es a csaj is az+ szep is, akkor miert ne?
30/98 A kérdező kommentje:
a linkelt képnél szebb
2012. jan. 8. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!