Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok félcigány csajjal? Nem tudom eldönteni hogy vállaljam e.
Figyelt kérdés
eddig nagyon rendesnek tűnik és szép is na de mégis...2012. jan. 8. 16:11
72/98 anonim válasza:
amúgy tölthetnél még kéept fel róla ami színes ! :D
73/98 A kérdező kommentje:
┌П┐( ಠ _ ಠ )┌П┐
2012. jan. 8. 17:27
74/98 A kérdező kommentje:
Jövhéten meglátom a családját és ha élek akkor mesélek :D
2012. jan. 8. 17:29
75/98 anonim válasza:
amúgy meg ennyire paráztál tőle ha ezt meglátja akkor szerintem jobban kéne aggódnod a család ügyben:D
76/98 A kérdező kommentje:
szerinted nem aggodom?
2012. jan. 8. 17:31
77/98 anonim válasza:
Hát, szerintem sem olyan szép, mint amilyennek leírtad... Én ezért a csajért nem rúgatnám szét a seggem! :D
Viccet félre téve, neked kell érezned, hogy mit akarsz. Én azt mondom, hogy ha fenntartásaid vannak, akkor nem is akarod őt igazán.
78/98 anonim válasza:
én azt tartom hibás lépésnek, hogy azon parázol, hogy cigány.
egyébként nekem nem jön be,de neked kell...
79/98 anonim válasza:
hülye rasszista...
régen én is az voltam de akkor még kis pöccs voltam, ma már tudom hogy nem kell általánosítani...
F18
80/98 anonim válasza:
Az a baj a vegyes házasságokkal , hogy simán lesüllyesztik az embert a saját színvonalukra . Csak azon veszed észre magad , hogy lopni jársz vagy strici akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!