Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok félcigány csajjal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok félcigány csajjal? Nem tudom eldönteni hogy vállaljam e.

Figyelt kérdés
eddig nagyon rendesnek tűnik és szép is na de mégis...
2012. jan. 8. 16:11
 51/98 anonim ***** válasza:
ne félj inkább rakjad fel a képét:D
2012. jan. 8. 16:56
 52/98 anonim ***** válasza:
Lássuk azt a csajt, megéri-e!
2012. jan. 8. 16:57
 53/98 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetni akartalak, sajnos tapasztalat.
2012. jan. 8. 16:58
 54/98 anonim ***** válasza:
soha a büdös életbe se 20
2012. jan. 8. 16:58
 55/98 anonim ***** válasza:

Ez a férfi aki a kocsinál van az is szakított a lánnyal erre a család elintézte ez az utolsó kép róla

[link]

azóta nem él az élvezeteknek mert szegényt kiherélték ....

úgy hogy vigyáz magadra és a ....:DDDDDD

2012. jan. 8. 17:05
 56/98 A kérdező kommentje:
fuuuuuuuuuuuuj xD
2012. jan. 8. 17:08
 57/98 anonim ***** válasza:
te meg töltsed már fel a képet:D
2012. jan. 8. 17:10
 58/98 anonim ***** válasza:
Nem fogja. Szerintem nem is létezik az a lány...
2012. jan. 8. 17:11
 59/98 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam már 2 cigány lánnyal életemben(nem sok,de tapasztalatnak elég)és azon kívül,hogy szegények voltak,ami bárhol elő fordulhat,semmi nem volt,ami különbözött volna a többi csajtól.

Nem vertek meg a testvérei/rokonai szakítás után,nem lopott meg,semmi negatív tapasztalatom nincs.Sok emberbe bele nevelik,mások meg hallanak valami olyat, vagy épp velük tesz valamit 1 cigány, és utána egyből az összes rossz nekik...

De ha már ilyeneken fen akadsz,akkor nem neked való egy cigány lány,és az most mindegy,hogy félig,vagy teljesen az.

Lehet fújjolni,de szerintem igenis vannak szép,értelmes és rendes cigány lányok, akiknek normális az életük,és nem lopnak többet, mint bárki más.

2012. jan. 8. 17:13
 60/98 A kérdező kommentje:
nos ittegy: [link]
2012. jan. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!