Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok félcigány csajjal? Nem tudom eldönteni hogy vállaljam e.
Ez a férfi aki a kocsinál van az is szakított a lánnyal erre a család elintézte ez az utolsó kép róla
azóta nem él az élvezeteknek mert szegényt kiherélték ....
úgy hogy vigyáz magadra és a ....:DDDDDD
Én jártam már 2 cigány lánnyal életemben(nem sok,de tapasztalatnak elég)és azon kívül,hogy szegények voltak,ami bárhol elő fordulhat,semmi nem volt,ami különbözött volna a többi csajtól.
Nem vertek meg a testvérei/rokonai szakítás után,nem lopott meg,semmi negatív tapasztalatom nincs.Sok emberbe bele nevelik,mások meg hallanak valami olyat, vagy épp velük tesz valamit 1 cigány, és utána egyből az összes rossz nekik...
De ha már ilyeneken fen akadsz,akkor nem neked való egy cigány lány,és az most mindegy,hogy félig,vagy teljesen az.
Lehet fújjolni,de szerintem igenis vannak szép,értelmes és rendes cigány lányok, akiknek normális az életük,és nem lopnak többet, mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!