Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha "elvárom", hogy a srác fizessen?
Még a tartós kapcsolataimba is "elvártam". Mondjuk ez úgy néz ki, hogyha pl moziba megyünk, akkor még otthon, vagy fizetés előtt odaadom neki a pénzt, és ő fizet a kasszánál. Szerintem nagyon gáz lenne, ha mindketten ott állnánk a kasszánál, ő adná az ő részét, én a sajátomét...
Vagy csak én érzem ezt gáznak? Tehát nem azt várom el, hogy a saját pénzéből fizesse ki a jegyemet, hanem hogy ő adja oda az én pénzemet.
16/L
Hát te aztán nagyon el vagy tájolva a csajok terén xD
Persze egy bombanőnek biztos az jön be ha mindenki látja, hogy ő fizet a pasija helyett xD Mert az elkényeztetett "bombanőknek" már csak az kell :D Mikor hozzá vannak szokva, hogy a tenyerükön hordozzák őket és mindent megkapnak egy csettintésre. Vagy ha nem így van, akkor te még nem találkoztál igazi bombanővel, vagy nem rá gondoltál éppen.
Minden csajnak az jön be, ha a pasi előzékeny és ezt nyíltan kimutatja mindenki felé. Nem attól lesz különleges egy pasi, hogy engedi, elvárja, vagy kisakkozza, hogy a nő fizessen
Én átlagos csaj vagyok, se szép se ronda, se vékony se kövér, több srácnak tetszettem már, de mivel a hosszu kapcsolatok híve vagyok, mindig foglalt voltam szinte.
Nekem egyáltalán nem elég, ha jól néz ki, sőt az többnyire nem is fontos, hiszen ha beleszeretek, lehet vékony, mackós, ferde orrú, szőke, fekete hajú, tök mindegy. (a 3 barátom közül egyikben sem lehet hasonlóságot találni a külsejük alapján) Nekem a modora, jelleme, kisugárzása és személyisége a döntő, na meg persze az, hogy hogy viszonyul hozzám, és hogy viselkedik velem szemben. Amibe az is beletartozik, hogy ő fizet, persze látszólag mert a részem benne van a közös életünkben, kiadásainkban, és persze nem küldöm le a boltba, ha magamnak akarok venni valamit, vagy nem rángatom le, ha vacsorára akarok hozzávalókat venni.
Jó, én csak leírtam 1-2 okos gondolatot, éppenséggel nem nekem vannak problémáim a csajozással, hanem a sok nyafogónak akik szerint csak pénz meg a külső számít a csajoknak :D
Egyébként a kérdésedre a válaszom: nem, nem gáz hogy elvárod hogy a pasi fizessen, 95%-a a pasiknak fizetni is fog, csak nem én ;)
Ha egy ilyen mindent te fizess tartsel csajjal találkoznék, akkor ez lenne a reakcióm: Kuss a neved asszony, húzzál főzni.
Normális fiú mindig felajánlja, hogy fizet, normális csaj nem mindig (soha) fogadja el. De ez nyilván csajfüggő.
Az h otthon elrendezitek, vagy az esemény után, az szerintem ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!