Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha "elvárom", hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha "elvárom", hogy a srác fizessen?

Figyelt kérdés

Még a tartós kapcsolataimba is "elvártam". Mondjuk ez úgy néz ki, hogyha pl moziba megyünk, akkor még otthon, vagy fizetés előtt odaadom neki a pénzt, és ő fizet a kasszánál. Szerintem nagyon gáz lenne, ha mindketten ott állnánk a kasszánál, ő adná az ő részét, én a sajátomét...

Vagy csak én érzem ezt gáznak? Tehát nem azt várom el, hogy a saját pénzéből fizesse ki a jegyemet, hanem hogy ő adja oda az én pénzemet.

16/L

2012. jan. 5. 19:49
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki,nem gáz...
2012. jan. 5. 19:50
 2/32 anonim ***** válasza:
höhh, jópofa
2012. jan. 5. 19:51
 3/32 anonim ***** válasza:

:D:D:D Vicces milyen dolgaid vannak :D:D

Nincs ebben semmi gáz. Igazából még erkölcsös is, hogy odaadod a részed. Bár én biztos nem fogadnám el.

21F

2012. jan. 5. 19:51
 4/32 anonim ***** válasza:

dehogyis... azt hittem úgy érted hogy megvegyen neked mindent stb de így egyáltalán nem gáz.

én mindig tök kínosan éreztem magam ha a barátom mellett nekem is kellett fizetnem vagy ha pl. moziban én vettem a kaját ő meg állt ott mellettem.. .akkor inkább kifizetem előre csak ő adja oda mert ez így olyan izé :S

2012. jan. 5. 19:52
 5/32 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam.:)

Egyáltalán nem gáz.

2012. jan. 5. 19:53
 6/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk 1. randikon tök hülyének érzem magam emiatt, így inkább nem adok bele.. De a többinél igen :)
2012. jan. 5. 19:56
 7/32 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem megvetést kelt a csajban ha fizetnek neki vmit. Alacsonyabb értékűnek fog tűnni a srác. Nekem sok pénzem van, mégis igyekszem úgy kisakkozni a dolgot hogy a csaj fizessen, pl. kori belépő jegyet, piát stb. Sokkal többre is becsülnek emiatt. 21/F
2012. jan. 5. 19:57
 8/32 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem sem, ez egy nagyon jó dolog, leírom szerintem miért. Azért, mert így a srác büszkesége sem csorbul annyira. A kívülállók azt látják, hogy a srác fizet mindent. Valójában nem így van, de ez hidd el, egy srácnak jó érzés.
2012. jan. 5. 19:57
 9/32 A kérdező kommentje:
Hát ez szerintem nagyon ciki :D Én biztos elküldenélek a p*csába
2012. jan. 5. 19:58
 10/32 anonim ***** válasza:
27%
igazad van ha elhiv randira akkor azt a fiunak kell állnia.és szerintem mindig a fiunak kell fizetni mindenütt.
2012. jan. 5. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!