Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha "elvárom", hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha "elvárom", hogy a srác fizessen?

Figyelt kérdés

Még a tartós kapcsolataimba is "elvártam". Mondjuk ez úgy néz ki, hogyha pl moziba megyünk, akkor még otthon, vagy fizetés előtt odaadom neki a pénzt, és ő fizet a kasszánál. Szerintem nagyon gáz lenne, ha mindketten ott állnánk a kasszánál, ő adná az ő részét, én a sajátomét...

Vagy csak én érzem ezt gáznak? Tehát nem azt várom el, hogy a saját pénzéből fizesse ki a jegyemet, hanem hogy ő adja oda az én pénzemet.

16/L

2012. jan. 5. 19:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
27%
Bombanőim voltak, a legjobb nőket csak úgy lehet meghódítani ha más vagy mint az előtted aznap 15 próbálkozó pasi, aki el akarta egyből árasztani mindennel, csak a külseje miatt, pedig nem is ismeri. Ezt a jó nők elítélik, olyan férfira vágynak aki legalább annyira értékes mint ők és nem "szorul rá", hogy a pénzzel imponáljon. Te valószínűleg egy átlagos vagy csúnyácska lány vagy.
2012. jan. 5. 20:01
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem átlagos, sem csúnya. Viszont szerintem nagyon ciki az, ha a lány fizet. Nem csodálom, hogy bombaNŐKRŐL beszélsz. Hiszen egyiket sem sikerült megtartanod!
2012. jan. 5. 20:03
 13/32 A kérdező kommentje:
Amúgy elég szánalmas, hogy csak ettől vagy különleges.. :D
2012. jan. 5. 20:04
 14/32 anonim ***** válasza:
34%
21 éves vagyok, még nem a feleségemet keresem, sőt még hosszútávú kapcsolatot sem. Szerintem még itt az ideje élni. Pár hónapnál tovább senkivel sem járok.
2012. jan. 5. 20:04
 15/32 anonim ***** válasza:

" Mondjuk ez úgy néz ki, hogyha pl moziba megyünk, akkor még otthon, vagy fizetés előtt odaadom neki a pénzt, és ő fizet a kasszánál. "

Nem erre mondják, hogy "ő fizet".

2012. jan. 5. 20:07
 16/32 anonim ***** válasza:
35%
42 %-os, gratulálok.
2012. jan. 5. 20:14
 17/32 anonim ***** válasza:
23%
Le lehet pontozni, de fogadni mernék amúgy, hogy azok a jó csajok akik itt írják hogy persze fizessen a pasi, azok is ugyanúgy elküldenék sorra a p*csába a "szia, meghívhatlak erre-arra?" kérdéssel kezdeményező pasikat. És azt gondolnák magukban "istenem, miért csak ilyen nyomiknak jövök be?", holott lehet hogy még jóképű is volt a pasi akit lerázott.
2012. jan. 5. 20:15
 18/32 anonim ***** válasza:

Nekem az gáz, ha nekem kell fizetnem, mikor a barátom ott áll mellettem.

Szerintem ez valami olyasmi, hogy a lányok szeretik, ha a párjuk "lovagias". Az én barátom vagy egy évig nem is engedett fizetni, pedig mondtam neki, hogy fizetem a taxit vagy valamit, de nem lehetett :D

Meg egy csajban benne van hogy mit gondolnak róla? Akkor mit gondolnak a barátjáról, ha nézi, vagy talán el is várja, hogy a barátnője fizessen?

Sajnos nekem első kapcsolatomban a pasi várt el minden félét, boltba is elrángatott, csak hogy vegyek neki a saját pénzemből ezt meg azt. Elég gáz volt.

19/L

2012. jan. 5. 20:16
 19/32 anonim ***** válasza:
65%
42%-os: azért pontozunk le, mert fa-szságokat beszélsz ;)
2012. jan. 5. 20:20
 20/32 A kérdező kommentje:
Hát inkább legyen akkor csúnya, mint egy ilyen bunkó.
2012. jan. 5. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!