Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha "elvárom", hogy a srác fizessen?
Még a tartós kapcsolataimba is "elvártam". Mondjuk ez úgy néz ki, hogyha pl moziba megyünk, akkor még otthon, vagy fizetés előtt odaadom neki a pénzt, és ő fizet a kasszánál. Szerintem nagyon gáz lenne, ha mindketten ott állnánk a kasszánál, ő adná az ő részét, én a sajátomét...
Vagy csak én érzem ezt gáznak? Tehát nem azt várom el, hogy a saját pénzéből fizesse ki a jegyemet, hanem hogy ő adja oda az én pénzemet.
16/L
" Mondjuk ez úgy néz ki, hogyha pl moziba megyünk, akkor még otthon, vagy fizetés előtt odaadom neki a pénzt, és ő fizet a kasszánál. "
Nem erre mondják, hogy "ő fizet".
Nekem az gáz, ha nekem kell fizetnem, mikor a barátom ott áll mellettem.
Szerintem ez valami olyasmi, hogy a lányok szeretik, ha a párjuk "lovagias". Az én barátom vagy egy évig nem is engedett fizetni, pedig mondtam neki, hogy fizetem a taxit vagy valamit, de nem lehetett :D
Meg egy csajban benne van hogy mit gondolnak róla? Akkor mit gondolnak a barátjáról, ha nézi, vagy talán el is várja, hogy a barátnője fizessen?
Sajnos nekem első kapcsolatomban a pasi várt el minden félét, boltba is elrángatott, csak hogy vegyek neki a saját pénzemből ezt meg azt. Elég gáz volt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!