Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párom azt mondja h már nem érzi azt a plusz érzést amit régebben érzett, szerintetek hogyan tudnám újra a felszínre hozni, "feldobni" a kapcsolatunkat?
2012. jan. 5. 13:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Póráz? A pasija és nem a kutyája....

Mért ne érezhetne így egy pasi? Ne haragudj, de neked hány hosszútávú kapcsolatod volt?

27/n

2012. jan. 5. 13:24
 12/15 A kérdező kommentje:
25 éves és szinte majdnem mindennap dolgozik nagy ritkán a hétvégéje szabad. Nem nincs másik csaj a láthatáron vagyunk olyan viszonyba h ha lenne azt tutira elmondaná és nem játszana velem.
2012. jan. 5. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
A pórázt átvitt értelemben írtam,ha esetleg számodra nem lenne világos.
2012. jan. 5. 13:37
 14/15 anonim ***** válasza:

"Mért ne érezhetne így egy pasi?"

Érezhet,nem írtam ennek az ellenkezőjét..tegyük fel,hogy csak egy mélypont,erre is írtam lehetséges megoldást.Egyébként meg egy hosszútávú kapcsolatom van,19 éves voltál,amikor elkezdődött,ma is tart...

2012. jan. 5. 13:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy nem szó szerint. De épp ezaz, hogy nem kell "pórázra" kötni senkit, vagy akkor nem értem, hogy miért kéne azt a pórázt használnia.

Helyes, én is 19 éves voltam amikor a hosszútávú kapcsolatom kezdődött, és még mindig tart. :)

2012. jan. 5. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!