Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párom azt mondja h már nem érzi azt a plusz érzést amit régebben érzett, szerintetek hogyan tudnám újra a felszínre hozni, "feldobni" a kapcsolatunkat?
2012. jan. 5. 13:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Fiú vagy,vagy lány?Mióta vagytok együtt?Mit szoktatok csinálni,ha együtt vagytok?
2012. jan. 5. 13:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 20 éves bocsi ez lemaradt
2012. jan. 5. 13:09
 3/15 A kérdező kommentje:
és 1,5 év
2012. jan. 5. 13:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Próbáljatok meg randizgatni, kicsi meglepetésekkel készülni a másiknak. De ehhez az kell, hogy mindketten rendbe akarjátok hozni.

27/n

2012. jan. 5. 13:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam csak az a baj h Ő sokat dolgozik. :S
2012. jan. 5. 13:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azonnal hagyd ott.
2012. jan. 5. 13:13
 7/15 anonim ***** válasza:

Azért gondolom vannak szabadnapjai, valamikor csak találkoztok. :)

Amikor taliztok, akkor pedig menjetek el moziba, kajáljatok valahol, vagy csak simán egy séta/kirándulás. Kérdezd meg mire vágyik, ő mit csinálna másképp, beszélgessetek erről sokat, mert csak így ismeritek meg a másik igényét.

27/n

2012. jan. 5. 13:15
 8/15 A kérdező kommentje:
natesséklétezik köszi a hasznos ötleteket :D
2012. jan. 5. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Ez 1,5 év járás után szinte általánosan előfordul a pároknál (tapasztalatból is mondom). Túl lehet rajta lenni, idővel helyrejön a dolog, de nem éri meg a sültgalambot várni.

Csinálhatod azt, hogy újra hasonló helyzeteket teremtesz, mint a kapcsolatotok elején (elmentek az első randihelyre vagy ilyesmi - pár apró figyelmesség is elég)

Amikor látom, hogy lankad a barátom figyelmessége, néha azt a módszert is bevetem, hogy egy kis ideig nem keresem. Pár nap után már jönnek az sms-ek, telefonok, hogy mennyire hiányzok, mikor találkozunk már, és ilyenkor a találkozás is jobban szokott sikerülni.

Vagy vidd el egy olyan helyre, ahol biztosan jól fogja magát érezni (és te is vágj jó arcot, még ha történetesen meccsen vagy autókiállításon is vagy). A jó élményhez automatikusan fogja kapcsolni a te jelenlétedet. Ráadásul hálás is lesz a figyelmességedért.

Egyvalamit ne csinálj: ne kezd el talpnyalóként viselkedni. Ne legyeskedj körülötte állandóan. És ne is valami drága dologgal lepd meg, mert azt érezheti, hogy meg akarod vásárolni a szeretetét!

22L

2012. jan. 5. 13:19
 10/15 anonim ***** válasza:

"már nem érzi azt a plusz érzést amit régebben érzett"

Ha egy fiú ilyet mond,akkor gáz van..Ő hány éves,mennyi időt tölt a munkahelyén?Nincs valami csajszi a láthatáron neki?Persze ne legyél féltékeny és nem kell idegeskedni,de azért én a helyedben szorosabbra fognám egy picit a pórázt és a szemem nyitva lenne!Tölts vele minél több időt,beszélgessetek,menjetek el,csináljatok közös programokat!Segíts neki lazítani,kikapcsolódni!

2012. jan. 5. 13:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!