Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy bajban vagyok fontos! Mindenki olvassa el! Oké? 16F

Figyelt kérdés
A mostani szilveszteri bulit 5 haverommal + az egyik csajával töltöttem. Most derült ki hogy a csajt én a buli szájon csókoltam. Az egyik haverom mondta. de én nem emlékszek. pedig minden másra emlékszek. és ezzel egy időben fészen a csaj is tök fura viszont olyanokat mond hogy nekem köszönheti hogy jól érezte magát a buliban meg mondta hogy bejövök neki. lehet hogy tényleg szájon pusziltam. és a pasija elég agresszív gyerek izmos is nem félek tőle de nem akarok vele össze veszni mert jóba vagyunk. amúgy 2 gyerek tud a dologról. mondjam el neki hogy ELVILEG ez volt vagy mi??? MI LEGYEN???
2012. jan. 3. 20:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Valld be magadnak hogy félsz a veréstől! Nem szégyen a félelem, de a gyávaság az!
2012. jan. 3. 21:14
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megbeszélnétek lehet hogy csattanna egy, de jogos szerintem (HA tényleg megtörtént a dolog)m, de akkor a ribanc csaj is kapjon már, mégis ő kelleti magát!
2012. jan. 3. 21:15
 23/30 A kérdező kommentje:
nem vagyok gyáva ember... szóval szerinted is el kéne mondani?
2012. jan. 3. 21:15
 24/30 A kérdező kommentje:
azt tudni kell hogy a csak bújt hozzám. erre emlékszek is. de a "szájra puszira" nem.
2012. jan. 3. 21:16
 25/30 A kérdező kommentje:
*csaj bújt
2012. jan. 3. 21:16
 26/30 anonim ***** válasza:
Tisztázzátok a helyzetet, jobb lesz mindenkinek, de a csaj jókora ordas lehet!
2012. jan. 3. 21:17
 27/30 A kérdező kommentje:
lehet előtte a csajjal kéne beszélni mert neki se akarok rosszat.
2012. jan. 3. 21:18
 28/30 anonim ***** válasza:
De nehogy már megvédd! Én utálom az ilyen ribancokat, hogy buliba isznak egy kicsit és kavarnak fűvel-fával! Ennyit az erkölcsiségről!
2012. jan. 3. 21:21
 29/30 A kérdező kommentje:
de birom a csajt és ha igaz hogy ez történt akkor az én hibám nem az övé. azt se tudom emlékszik e a csaj.gáz.nem hittem h valaha ilyen helyzetbe kerülök. de majd lesz valahogy :D
2012. jan. 3. 21:26
 30/30 Solarian ***** válasza:
Sztem kérdezd meg a csajt hogy mit csináljatok.
2012. jan. 3. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!