Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bajban vagyok fontos! Mindenki olvassa el! Oké? 16F
Figyelt kérdés
A mostani szilveszteri bulit 5 haverommal + az egyik csajával töltöttem. Most derült ki hogy a csajt én a buli szájon csókoltam. Az egyik haverom mondta. de én nem emlékszek. pedig minden másra emlékszek. és ezzel egy időben fészen a csaj is tök fura viszont olyanokat mond hogy nekem köszönheti hogy jól érezte magát a buliban meg mondta hogy bejövök neki. lehet hogy tényleg szájon pusziltam. és a pasija elég agresszív gyerek izmos is nem félek tőle de nem akarok vele össze veszni mert jóba vagyunk. amúgy 2 gyerek tud a dologról. mondjam el neki hogy ELVILEG ez volt vagy mi??? MI LEGYEN???2012. jan. 3. 20:56
11/30 anonim válasza:
Szopppáááás. :D Ne idegeskedj. Ha volt valami, megmondod, hogy semmire nem emlékszel. Mindegy, hogy mit mesélnek, fogalmad sincs, hogy mi történt. Aztán imádkozol. :D
12/30 A kérdező kommentje:
az egyik 8 éve haverom a másik 3 hónapja.
2012. jan. 3. 21:02
13/30 anonim válasza:
Szerintem mond meg a gyereknek őszintén. Végülis van rá 50% esélyed, hogy nem ver össze (Y)
14/30 anonim válasza:
hát az elsővel nem lesz gond a másikat kéne megfűzni
persze van az a megoldás is h tagadhatsz mindent...
de eddig nem történt amugy semmi olyan előjel h megtudhatná esetleg?
15/30 A kérdező kommentje:
nem történt.
2012. jan. 3. 21:05
16/30 anonim válasza:
akkor még menthető a dolog...
kérd meg a két haverodat hogy ne beszéljenek a csajt meg rázzd le azzal h nemtudod h mitörtént meg az nem te voltál
17/30 anonim válasza:
de átérzem milyen szar a helyzet :D énis most szo*pok ezzel
19/30 A kérdező kommentje:
de a csak valószínűleg emlékszik... ááá nem tudom mi legyen :D nem tudom mi lesz ebből :D nem attól félek hogy megüt a gyerek csak nem akarok összeveszni vele..
2012. jan. 3. 21:12
20/30 anonim válasza:
megbeszélitek mint férfi a férfival, nem kellene ilyen gyerekesnek lenni ennyi miatt...
Még ha megd.gtad volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!