Való Világ kérdés (? ) (légyszíves mindenki olvassa el)
Figyelt kérdés
Most ugye párbaj lesz, és én már rosszul vagyok Olivértől, nem vagyok egy nagy fan, de néha megnézem mivel unatkozok... Kínácsi vagyok, hogy ti is úgy utáljátok-e mint én. Én annak nagyon örülnék, hogyha ő esne most ki, bárkit is hívna ki... Ti, hogy vagytok vele?2010. dec. 28. 19:10
1/33 anonim válasza:
én imádom
favoritom!
Igaz, h taktikus,de ő ezt fel is vállaja!
Nme úgy mint az álszemt hülye Éva:S Mindenkibe belemar.
3/33 anonim válasza:
Hát... nem nézem a Való Világot, így nem tudok a kérdésre válaszolni, de mivel azt írtad, mindenki olvassa el, megtettem, és ha elvette 10 másodpercemet, nem tehettem meg, hogy potyába ment az időm - ne haragudj.
Ja de tudok válaszolni: nem utálom Olivért, hisz nem tudom, ki ő, de nem bánnám, ha ő esne ki, mint ahogy azt sem, ha más esne ki. Sőt az sem baj, ha senki nem esik ki, vagy ha mindannyian egyszerre esnek ki. Azt hiszem ennyi :)
4/33 anonim válasza:
pont én is ki akartam írni egy kérdés kb erről:) Én is utálom az a nyomorék olivért, elsőnek még szimpatikus volt, de már rájöttem, h egy paraszt, aki k.rva ronda és annyira béna és gyáva. Azt hiszi, h milyen taktikus játékos, de ha ezt még úgy csinálná, h ne lehessen észrevenni vagy vmi, de elég észrevehető, ahogy csinálja és ez nem zseniális ahogy sokan tarták, hanem szánalmas. Mellesleg minek akart annyira párbajozni? De bírnám, h kiesne, megérdemelné..
5/33 anonim válasza:
elolvastam nem nézem a valóvilágot
6/33 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!! és ti vagytok a legokosabbak akik nem nézik :D nekem az a gondom Olivérrel, hogy gusztustalan, és olyan megnyilvánulásai vannak, amik....nem elfogadhatóak. Nagypofájú, és csak a nőkkel mer szórakozni.. a legrosszabb fajta a férfiak közül, de azért neked is köszi a választ. :)
2010. dec. 28. 19:28
7/33 anonim válasza:
Kimondtad a tutit.Tényleg csak a lányokkal mer ugatni.Tök szánalmas.Őszinteség címszó alatt taktikázik és bánt meg másokat.Így beszélni egy nővel!!!Én sem vagyok piskóta,ha bántanak megvédem magam,és én biztos nem narancsokat dobáltam volna.
8/33 anonim válasza:
Én bírom nagyon.Bár te a leszóló válaszokat várod, de elmondom, miért:Szerintem, ha kiesne akkora unalom lenne a műsor, hogy akik nézték, azoknak e fele nem nézné.Ez kell az embereknek, Éva nem véletlen lett a 2. a bárban, itt is mindenki utálja, mégis szerintem sokáig bent lesz.
9/33 anonim válasza:
Szerintem meg már ez túl durva.7 évvel ezelőtt is voltak durva dolgok,de Zsuzsi esetéből is láthatjuk,hogy ez még durvább.Nem hinném hogy a nézők ezt szeretnék látni.
10/33 anonim válasza:
Én sem bírom,de nem fogják szerintem kiszavazni.Vezér egyéniség.Amugy figyeld meg és ettől tudok a falra mászni,nincs olyan kép vagy nagy ritkán róla,ahol a kezében ne lenne sőr.A fején is látszik nem veti meg az alkoholt.De én még Gombit is utálom.És én sem nézem csak ha nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!