Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Való Világ kérdés (? ) (légysz...

Való Világ kérdés (? ) (légyszíves mindenki olvassa el)

Figyelt kérdés
Most ugye párbaj lesz, és én már rosszul vagyok Olivértől, nem vagyok egy nagy fan, de néha megnézem mivel unatkozok... Kínácsi vagyok, hogy ti is úgy utáljátok-e mint én. Én annak nagyon örülnék, hogyha ő esne most ki, bárkit is hívna ki... Ti, hogy vagytok vele?
2010. dec. 28. 19:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
45%
Vidámság? nekem nem vidűmság ez a hazudozás, káromkodás, sz@rkeverés. Még csak 1 vicces dolgot sem mondott, vagy tett -.- És ez a nagy taktikája? Kihívja a gyenge Kristófot és vele együtt majd meg a Gina is? ELég gáz, főleg, h vki erre a baromra szavazni is fog.
2010. dec. 29. 20:39
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem olyan biztos, hogy a Kristóf megy haza..!
2010. dec. 30. 16:54
 23/33 anonim ***** válasza:
Reménykedem,hogy Olivér fog hazamenni.Nagy pofára esés lenne neki.De ez sajnos nem így lesz.
2010. dec. 30. 23:12
 24/33 A kérdező kommentje:
Igen. Szerintem is, bár mind1... Olivér, Szandika, Alekosz és Éva a végéig bent marad...
2010. dec. 31. 11:37
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
OLI A KIRÁÁÁLY:d
2010. dec. 31. 11:38
 26/33 A kérdező kommentje:
Oké, oké :D
2011. jan. 1. 11:36
 27/33 KritikaMester ***** válasza:
45%
még h. Szandika nem bánt meg senkit,azért mert ellenséges csapatban van nem kellett volna kiosztani Alekoszt.Most megmutatta Szandika igazi mivoltát Amúgy Olivér, Alekosz, Béci a legjobb...Teljesen egyetértek Oli és Alekinnyó véleményével az összes villalakóról...Kristóf fog haza menni utána pedig Oliék meggyőzik Ginát h. maradjon bent...Hajrá Olivér! Szurkolunk!(amúgy nem tudom ki látta a Nekde való egyik adását amikor Zsuzsi mondta h. kint kampányol Olivér ellen. Az a nő egy szánalmas liba!)
2011. jan. 2. 16:58
 28/33 anonim ***** válasza:
16:58 te mit látsz Olivérben? hisz kamuzik, sz@rt kavar, ronda és egy önelégült barom.
2011. jan. 2. 17:06
 29/33 anonim ***** válasza:
22%

Olivér biztos, hogy vissza megy.

Ő kell ebbe a műsorba, ha ő nem lenne akkor már az a kicsi nézettség sem lenne.

Ez így van kitalálva: Kristóf kiesik, Gina megőrül, mert férje kiesett, és Alekosz ráhajt Ginára.

Ezt szerintem annyira lehet tudni...

2011. jan. 2. 17:58
 30/33 anonim ***** válasza:
45%

Ja és azt elfelejtettem írni, hogy Zsófi az én szomszédom.

Tudom, nem nagyon tartozik ide, de gondoltam megmondom, ha már a VV-ről van szó.

(Én vagyok az előző író)

2011. jan. 2. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!