Való Világ kérdés (? ) (légyszíves mindenki olvassa el)
Figyelt kérdés
Most ugye párbaj lesz, és én már rosszul vagyok Olivértől, nem vagyok egy nagy fan, de néha megnézem mivel unatkozok... Kínácsi vagyok, hogy ti is úgy utáljátok-e mint én. Én annak nagyon örülnék, hogyha ő esne most ki, bárkit is hívna ki... Ti, hogy vagytok vele?2010. dec. 28. 19:10
11/33 anonim válasza:
Nagyon ellenszenves a fickó, sunyi és gerinctelen. Ahogy Évával beszélt, undorító volt. Aztán kibékültek, és nagy látszatszeretet, de most megint mindennek elmondja a háta mögött. És mindenkinek a háta mögött szervezkedik. Állítólag nagy taktikus, de szerintem elszámította magát ezzel a viselkedéssel. Többször elhangzott, hogy ő a villa mókamestere, mégis, erről szó sincs az összefoglalókban, csak arról, hogy ármánykodik. Pedig ha csak a jó humorával tűnne ki, szimplán azzal is erős ember lehetne, taktikázni ráérne később is. Ahogy most viselkedik, az sokáig bent fogja tartani, de megnyerni biztosan nem fogja.
13/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem azokat a véleményeket várom, amik megegyeznek az enyémmel. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy másnak is annyira elege van-e belőle mint nekem... Köszönöm mindenki válaszát, azét is aki őt szereti. Szerintem most ki fog esni, mert a kutya se szavaz rá... Amúgy én se nézem csak ha már tényleg semmi se megy a tv-be :D Jó szórakozást :D Nekem már hányingerem van attól a férfitól, toszta piros a feje és úgy néz ki mint egy alkoholista... Évát se szeretem igazán, de még mindig jobb Olivérnél... Ja és bocsánat, hogy erre kellett pazarolnotok bármennyi időt is, de köszönöm mindenkinek :)
2010. dec. 29. 10:36
14/33 anonim válasza:
Méghogy senki se szavaz rá
Majd meglátod..
15/33 A kérdező kommentje:
Igazad van, bizti lesz aki rá szavaz...Mert a nézőknek ez kel.. "a nagy taktikus"--->ezzel a taktikával elmehetne csövesnek... (a kinézetével együtt) ez róla a véleményem, és csak annyit mondanék még, hogy ne pazaroljátok rá a pénzt a telótokról nem ér annyit. De nem akarok vitatkozni, kinek ki a kedvence, arra szavaz.. Amúgy meg egyik se nagy durranás, én a Szandikát szeretem a legjobban, mert lehet, hogy feltűnő a viselkedése, de ő sose bántott meg senkit, és nem is 2színű...
2010. dec. 29. 10:42
16/33 anonim válasza:
sztem ő a show egyik legnagyobb mozgatója. : ) elég durva lenne, ha kiesne. biztos nem fog.
Alekosz, Olivér, Szandika és Éva a végéig bent lesznek (:
17/33 anonim válasza:
Szerintem pedig egyáltalán nem nagy szám ez az olivér. 1. nem is vicces | 2. csak iszik | 3. keveri a sz@rt | 4. a nagy taktikája az az, h a lányokkal ugat és kiharcolja, h kicsapják őket (nagyon férfis) | 5. nem szeretem annyira az évát sem, de miatta a többiek is megutálták. Nagyon féreg egy alak, nem tudom h szeretheti ezt bárki is. Remélem a bnője rájön milyen is valójában így tv-n keresztól és dobja a kis gyökrért xD
18/33 anonim válasza:
látod, pont ezért fog bentmaradni ;)
mert ilyen. és ha ő nem lenne, akkor tök 'családi idill' lenne, ahogy még Évánál mondták a párbaj alkalmával.
19/33 anonim válasza:
hát én inkább nézném, ahogy családi idill van ott, mint az olivért. Nekem nem kell botrány
20/33 anonim válasza:
Nekem Olivér a kedvencem.Gondoljatok már bele,ha ő nem lenne,semmi 'vidámság' sem lenne a villában.
Meg mi lenne Alekosszal Olivér nélkül?xD
Kristóf semmit sem csinál a villában.
Oli a király.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!