Rengetegen szeretik, sokan utálják, de mindenki olvassa. Te miért olvasol kuruc. Infot?
Én egyáltalán nem szoktam. Maradok inkább a valós híreknél...
Pedro
Mert ferdít, ezért nem olvasom, csak ha rossz kedvem van és szeretnék nevetni egyet.
De ne csak a szavakat dobáljuk itt van egy. [link]
néhány idézet a levélből "köztudott róla, hogy zsidó, és még büszke is rá." "az SZDSZ pénzeli." "Tavaly a legelső ember, akit kirúgtak, egy bajtársam volt. Egy kisebb ügy miatt kellett távoznia, bár az inkább játszhatott közre, hogy nyíltan az igazgató szemébe mondta, hogy utálja a zsidókat" "Mivel nincs a pólón önkényuralmi jelkép, vagy a nyugalom megzavarására alkalmas minta, ezért emiatt nem rúghat ki" a kihagyhatatlan "csak azért pécéz ki magának, mert szeretem a hazámat"
újabb kiváló gyöngyszeme, arra hogy néhány diák a jogait nagyon ismeri, a kötelességeit kevésbé, egyébként ez az igazgató több magyar iskolát létrehozott kárpátalján és Erdélyben, a kuruc mégis lámpaernyőt csinálna belőle... na igen a Kuruc ha nem is mindig jár utána (soha) ki nem hagyna egy ropogós zsidózást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!