Rengetegen szeretik, sokan utálják, de mindenki olvassa. Te miért olvasol kuruc. Infot?
Érdekes, hogy csak olyanok írnak akik nem olvassák. Máskor meg minden második link kurucos itt az oldalon :D
Én néha szoktam olvasni,csakhogy tudjam, hogyan tálalják a híreket szélsőjobbos nézőpontból. Nem szeretem, mivel aki nekik nem szimpatikus annak kirakják az elérhetőségét stb. Nem szeretem, hogy még jobban gerjesztik a feszültséget a cigányok és a magyarok között.
Nem szeretem mikor kikérik maguknak a "náci, hungarista" stb. jelzőt, aztán pár órával később: [link] és hasonlók kerülnek ki az oldalra. (a megfogalmazásról nem is beszélve) Néha még a saját táborukat is kicikizik lásd ezt: [link]
Ők meg nyilván azt nem bánnák, ha te elhúznál innen :-D
Szerintem kölcsönös az utálat!
De nem is ez volt a kérdés... Itt azt látom, hogy a válaszolók többsége nem olvassa a kurucot (én sem). Akkor minek is írják? :-)
talan ezert..mer ilyen aljas dolgot meg mernek irni...
"Több mint 100 milliárdra perlik a zsidók hazánkat sukorói veszteségük miatt - Gyurcsány és Bajnai is Magyarország ellen tanúskodik
A sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt hétfőn kezdődik és két hétig tart Washingtonban az a nemzetközi választott bíróság előtt zajló kártérítési per, amelyet izraeli befektetők indítottak a magyar állam ellen. A Ronald Lauderék követelte kártérítési összeg több mint 100 milliárd forint."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!