Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rengetegen szeretik, sokan...

Rengetegen szeretik, sokan utálják, de mindenki olvassa. Te miért olvasol kuruc. Infot?

Figyelt kérdés
www.kuruc.info
2011. márc. 12. 12:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Én sem olvasom.
2011. márc. 12. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
Idegesítő, hogy mindig zsidóznak, de kb. annyira hiteles, mint az összes többi hírportál(lásd: Index).
2011. márc. 12. 15:30
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, hogy csak olyanok írnak akik nem olvassák. Máskor meg minden második link kurucos itt az oldalon :D

Én néha szoktam olvasni,csakhogy tudjam, hogyan tálalják a híreket szélsőjobbos nézőpontból. Nem szeretem, mivel aki nekik nem szimpatikus annak kirakják az elérhetőségét stb. Nem szeretem, hogy még jobban gerjesztik a feszültséget a cigányok és a magyarok között.

Nem szeretem mikor kikérik maguknak a "náci, hungarista" stb. jelzőt, aztán pár órával később: [link] és hasonlók kerülnek ki az oldalra. (a megfogalmazásról nem is beszélve) Néha még a saját táborukat is kicikizik lásd ezt: [link]

2011. márc. 12. 15:32
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Ők meg nyilván azt nem bánnák, ha te elhúznál innen :-D

Szerintem kölcsönös az utálat!

De nem is ez volt a kérdés... Itt azt látom, hogy a válaszolók többsége nem olvassa a kurucot (én sem). Akkor minek is írják? :-)

2011. márc. 12. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Én inkább a jovonk.info oldalt olvasom. A kuruc.info-t régóta nem olvasom.
2011. márc. 13. 10:55
 16/19 anonim ***** válasza:
tetro, hol vagy? ;)
2013. jan. 22. 12:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Én azért nem olvasom, mert antiszemita.
2013. jan. 22. 13:01
 18/19 anonim ***** válasza:
én azért olvasom, mert ha elolvasok egy hírt a kurucon, meg egy balosabb hírportálon, a kettõt összevetve körülbelül objektív képet kapok az esetrõl.
2013. jan. 23. 16:03
 19/19 anonim ***** válasza:

talan ezert..mer ilyen aljas dolgot meg mernek irni...

"Több mint 100 milliárdra perlik a zsidók hazánkat sukorói veszteségük miatt - Gyurcsány és Bajnai is Magyarország ellen tanúskodik

A sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt hétfőn kezdődik és két hétig tart Washingtonban az a nemzetközi választott bíróság előtt zajló kártérítési per, amelyet izraeli befektetők indítottak a magyar állam ellen. A Ronald Lauderék követelte kártérítési összeg több mint 100 milliárd forint."

2013. nov. 9. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!