Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mér van az, hogy ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér van az, hogy ilyenkor mindenki a szex, szerelem kategóriát olvassa? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 02:24
 1/10 anonim ***** válasza:
"Mér"?Azé mer...
2010. júl. 2. 02:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen és csak akkor menj bele ha te is akarod.
2010. júl. 2. 02:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Indulj ki magadból! Megleled a választ!
2010. júl. 2. 02:48
 4/10 A kérdező kommentje:

akkor miért.. istenem..

induljak ki magamból? én máshol nézegetem a kérdéseket de 1 után már csak a szerelem,szex kategóriába érkeznek.. most akkor olvassam a régieket? :D

2010. júl. 2. 04:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert perverz dögök vagyunk. Tessék, kimondtam!
2010. júl. 2. 05:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert minden normális emberi lényt érdekel a szex téma :) Ja és persze kötelességünk tanácsokat adni 13 éves lányoknak különben teherbe esnek :O
2010. júl. 2. 07:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Én csak unalombol, és egésznap ezt a kategóriát olvasom
2010. júl. 2. 07:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Dettó, sírva röhögök 2 hétig ezeken a h.ülyéken :)
2010. júl. 2. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:

mert ez érdekli talán?

erre nem gondoltál?:O

a mai nemzetiség eléggé....nem találsz nagyon szűzet 12 évesek is csinálják...amúgy a 13 éveseket nem kell lenézni elég sok érett van közöttük és a kor szerintem csak egy szám... érettség nem attól függ de azé 13 12 évesen sőt 16 éves korig nem nagyon kéne a nőknek adniuk magukat...bár ki,h gondolja én 14 vagyok és szűz és értelmesnek tartom magam és ez nem ego hanem önbecsülés ami elengedhetetlen ebben a világban..

14/L

2010. júl. 11. 11:57
 10/10 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat. de nem úgy értettem hogy mért, hanem hogy mért mindig ilyenkor? :D A kérdés kiírásának időpontja: 07-02 02:24

Bármilyen kategóriát nézek, sosincs egy újabb kérdés, mindig csak itt:D és ezt nem értettem.. de hát perverz állatok..:D rájukjön :P főleg este...:D

2010. júl. 11. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!