Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mér van az, hogy ilyenkor mindenki a szex, szerelem kategóriát olvassa? :D
akkor miért.. istenem..
induljak ki magamból? én máshol nézegetem a kérdéseket de 1 után már csak a szerelem,szex kategóriába érkeznek.. most akkor olvassam a régieket? :D
mert ez érdekli talán?
erre nem gondoltál?:O
a mai nemzetiség eléggé....nem találsz nagyon szűzet 12 évesek is csinálják...amúgy a 13 éveseket nem kell lenézni elég sok érett van közöttük és a kor szerintem csak egy szám... érettség nem attól függ de azé 13 12 évesen sőt 16 éves korig nem nagyon kéne a nőknek adniuk magukat...bár ki,h gondolja én 14 vagyok és szűz és értelmesnek tartom magam és ez nem ego hanem önbecsülés ami elengedhetetlen ebben a világban..
14/L
kösz a válaszokat. de nem úgy értettem hogy mért, hanem hogy mért mindig ilyenkor? :D A kérdés kiírásának időpontja: 07-02 02:24
Bármilyen kategóriát nézek, sosincs egy újabb kérdés, mindig csak itt:D és ezt nem értettem.. de hát perverz állatok..:D rájukjön :P főleg este...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!