Mit tegyek? Nem a férjemtől van a gyerekem, de őt nagyon szeretem. Még mielőtt Mindenki elítélne olvassa végig lent.
Figyelt kérdés
A férjemnek nem lehet gyereke. Ő mondta, hogy essek teherbe mástól, mert tudja, hogy nekem nagyon fontos a gyerek. Terhes lettem és most el akar válni, mondván ő nem neveli fel más gyerekét. Annak idején én mondtam neki, hogy nekem nem kell mástól gyerek, inkább fogadjunk örökbe. De ő éveken!! keresztül mást se mondott, csak azt, hogy akkor inkább legyen mástól nekem mint egy örökbefogadott és most el akar hagyni. Teljesen ki vagyok borulva.2010. júl. 6. 11:53
1/22 anonim válasza:
hülye szitu.... de azért én, ha szeretem a férjem, nem este volna teherbe mástól!! akkor inkább ne legyen gyerekem, vagy akkor váljunk el...de ez így.... persze hogy ezt mondta bele se gondolt azt akarta jobban érezd magad.... valószínüleg nem hitte hogy tényleg megteszed
2/22 A kérdező kommentje:
Éveken keresztül mást se hallgattam nap mint nap, csak hogy szüljek egy gyereket. Szerintem nem sokan tudták volna tovább tűrni, de lehet csak én voltam gyenge.
2010. júl. 6. 11:56
3/22 anonim válasza:
de hát tudott róla,nem?vagy nem szóltál neki,hogy megteszed?
4/22 anonim válasza:
ismeri az igazi apát?lehet csak megijedt.
5/22 anonim válasza:
Nem lehetett volna inkább máshogy?Spermabank-beültetés!!!!????Így azért másabb lehetett volna!
6/22 A kérdező kommentje:
De tudta és még akkor azt mondta, hogy nagyon örül neki, hogy végre beadtam a derekam és hogy milyen jó lesz nekünk így hárman (baba, én és ő) végre egy család leszünk. Erre két napja közölte, hogy elmegy mert nem akarja más gyerekét felnevelni.
2010. júl. 6. 11:59
7/22 anonim válasza:
:( Hat ha ennyire akarta akkor miert nem jutott eszebe pl egy sperma donor? Akkor nem kellett volna massal lefedkudnod. Nevtelenul is mukodik pl. krio intezet.
Sajnallak, hogy ilyen helyzetbe vagy. :(
8/22 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthető volt, nem lefeküdtem mással, hanem más spermáját ültették be. Gy a pontos. És ezért nem is értem, mert ha valakivel lefeküdtem volna és akkor mondja ezt, akkor azt megérteném de így. Nem értem az egészet és nem is tudom felfogni.
2010. júl. 6. 12:00
10/22 anonim válasza:
12:00-as valaszado vagyok, most olvastam amit irtal. Haaat nem lehet, hogy hirtelen mas van a dolgoba??? Ha eddig elfogadta es most meg ezzen problemazik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!