Mit tegyek? Nem a férjemtől van a gyerekem, de őt nagyon
szeretem. Még mielőtt Mindenki elítélne olvassa végig
lent.
igen,ezt nem gondoltátok végig rendesen szerintem.de a baba már meg is született?
2010. júl. 6. 12:02
ja, így már más.... akkor gondolom nyilatkozott is vagy aláírt valamit, nem ? akkor elég gáz.... hagy neki egy kis időt... ha nem változik akkor... vége....:(
2010. júl. 6. 12:02
ok,bocs ez így már másképp hangzik.szerintem valami más baja lehet,vagy bepánikolt
2010. júl. 6. 12:04
húú nagyon sajnálom
hát én két dolgot tudok elképzelni, vagy az ő életében történt valami, lépett be valaki a képbe, és erre a dumára hivatkozva akar a kapcsolatotokból kiszállni ( őszíntén remélem hogy nem ezt történt)
vagy tényleg csak bepánikolt, hirtelen nem tud mit kezdeni a nyakába szakadó felelősséggel, sok pasi ilyen szerintem, az én párpm is beijedt amikor meglátta a tesztet, hogy akkor most mi lesz? :)
ha ez van, akkor adj neki egy kis időt, meg beszélgessetek sokat az fontos lenne, mondja el hogy miért akar elmenni, meg mindent mondjon el
2010. júl. 6. 12:15
Én is nagyon sajnállak,és én is azt látom helyesnek,h ha megkérdezed tulajdonképpen miért is akar elmenni.
Mert szerintem is lehet,h csak megijedt vagy bepánikolt,h milyen nagy felelösség is egy gyermek.
Remélem,h csak ez van,és semmi más vagy vki más nincs a dologban!
Remélem minden megoldódik közöttetek és egy igazi család lesztek,apa,anya,baba!
Tiszta szivböl kivánom ezt nektek!
Kitartás!
2010. júl. 6. 12:19
16/22 A kérdező kommentje:
A múlt héten tudtuk meg, hogy lesz baba. Akkor úgy láttam, hogy örül neki. Kb egy hete kezdett megváltozni. 90 fokos fordulatot vett a viselkedése. Már én is kérdeztem, hogy van-e valakije. Azt mondja nincs. Csak belegondolt, hogy a gyerekünk igazából nem az övé csak az enyém és úgy érzi, hogy ez így nem fog menni. Nem értem, mert mindig azt mondta az évek során, hogy őt ez nem zavarná és csak arra vágyik, hogy bármilyen áron legyen gyerekünk. Nem értem. Annyira el vagyok keseredve és félek, hogy ez miatt a baba sem fog megmaradni. próbálok nyugodt maradni és nem idegeskedni, de akkor is fáj és teljesen ki vagyok borulva. Most éppen összepakolok egy pár cuccom és elutazom anyukámhoz, hátha akkor rájön, hogy mit is jelentek neki. Nem bírok itthon maradni. Megakarom tartani a kicsim és nem fogom kockáztatni, hogy neki baja legyen.
Nagyon sajnállak és kitartást. Reméljük rájön hogy hiányzol neki. Amúgy miért nem lehet gyereke (már ha nem baj hogy megkérdezem)? Nem lehetett volna az ő babáját beültetni? Kísérgetett az orvoshoz amikor a beültetés volt? Vagy egyedül csináltad végig? Mert ha igen, akkor lehet hogy az a baja, hogy nem vett benne részt, úgymond " nem volt ott, amikor készült a baba".
2010. júl. 6. 12:37
18/22 A kérdező kommentje:
Konkrétan a beültetésnél nem volt jelen, de kint volt a váróban. Szinte mindent együtt csináltunk végig. Na mindegy majd lesz valahogy. Most elindulok anyuhoz. Hagytam neki egy levelet, amiben mindent leírtam. Várok.
szerintem másé megy el ez csak kifogás.
én ismerek olyan kapcsolatott hogy kétt gyerköc lett pont ezért örökbe fogadva,(papír volt a szülöknek hogy egyiknek se lehet gyerköc).
Apukának új asszonytol rögtön lett gyerek.Az örökbefogadott gyerköcökhöz nem küldi a pénzt.
Anyuka meg killodik a gyerekekkel,apa ,pénz nélkül.
2010. júl. 6. 13:38
Nem lehet, hogy a férfi büszkeségén esett csorba, hogy te ezt "nélküle" is meg tudtad oldani. És annyira fáj neki, hogy lesz ugyan babátok, de nem tőle estél teherbe, és ő ezt az örömöt nem tudta megadni neked. És most hogy jön a baba ő nem tud neki úgy örülni, mintha úgy mond igazi szerelem gyerek lenne ( amit a párok együtt hoznak össze). Lehet ezzel van a gond. Ezt kérdezted már tőle???? Vigyázz magadra nagyon és a kis pocaklakóra. Szerintem is jobb lesz most neked nyugodt körülmények között lenni, hátha addig a párod is átgondolja, hogy mit is akar eldobni magától.
2010. júl. 6. 13:51
Kapcsolódó kérdések: