Milyen almot használtok? Mindenki olvassa el, fontos. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 22:49
2/9 A kérdező kommentje:
Mindenki figyelem!
Látom,hogy nagyon sokan vagytok,akiknek alomproblémái vannak.
Szeretnék nektek segíteni.
Én a Panzi márkájú almot használom,ami szilikonos összetevőkből áll.Sokan írtátok,hogy ti is azt használjátok és eddig mindenkinek csak jó tapasztalatai voltak vele.
Nos 1300 Ft-ba kerül és kitart 1 hónapig.Van akinek tovább is.Másodpercek alatt beszívja a folyadékot,semlegesíti a szagokat,környezetbarát,pormentes,gátolja a baktériumok terjedését.Tényleg nekem bevált.Szerintem próbáljátok ki.
2009. okt. 1. 22:56
3/9 A kérdező kommentje:
Bejelentettél mert próbálok segíteni?Ez komoly?
Mert megkérdeztem,hogy ki milyen almot használ?És én meg leírtam az én tapasztalataimat?Ennyi erővel mindenkit fel lehet jelenteni,aki leírja a személyes tapasztalatait...
2009. okt. 1. 23:16
4/9 anonim válasza:
Én értékelem a segítőkészségedet, majd utánanézek az állatboltban meg utánaszámolunk, hogy megérné-e nekünk jobban:)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy.:) Szerintem tényleg jó és mások is ezt mondták.Remélem,hogy beválik. :)
2009. okt. 2. 01:10
6/9 anonim válasza:
mi is ezt hasznánljuk,szerintem ez a legjobb a szilikonosok között(is):)
7/9 anonim válasza:
Mi is ezt használnánk, ha lenne rá pénzünk, de csak a legolcsóbbra futja, ami szintén kitart 1 hónapig....
8/9 anonim válasza:
Mi a legolcsóbbat használjuk ami 310 ft, semmi gond azzal sem, és szintén kitart 1 hónapig. Nekünk csak erre telik...
9/9 anonim válasza:
Én is ilyen használok.tényleg jó.de milyen az amit nem kell cserélni csak pótolni amit kiveszel a piszokkal?azt nem kell kimosni?nálunk a silica után is pisis a wc alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!