Gondolom a terhessége alatt mindenki ugyanúgy takarít mint azelőtt, és használtok vegyszereket (domestos, flórasept, hypó, vízkőoldó stb. ), nem féltek, hogy ezeket belélegezve árthattok a babának? Vagy a méhlepény ezeket megszűri?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:25
1/11 anonim válasza:
Én nem takarítok ugyanúgy, mert bár nem hiszem, hogy egy rövidebb takarítás alatt bajt okoznának ezek a szerek, de én terhesen inkább kerültem a vegyszereket, vagy ha csináltam is valamit, akkor azt nagyon gyorsan csináltam kesztyűben és az orrom-szám elé húztam a pólómat.
2/11 anonim válasza:
Szia.Mióta kisbabát várok én azóta nem használok ilyen vegyszereket,pont ez miatt hogy nehogy valami gond legyen.Igazából mindent megcsinálok de mondjuk fürdőszobát takarítani,hűtő fertötlenítést a párom csinálja meg.Szerencsére teljes mértékbe megérti ezt ő is.Sőt ő ajánlotta fel az elején.
3/11 anonim válasza:
én ugyanugy takaritok vegyszerrel de anyukàm azt mondja hogy nem jo ha belélegzem. max ha nagyon erös felhuzok egy gumikezstyüt.de szerintem ne nagyon hasznàld töményen ezeket és szellöztess jol közbe.
4/11 anonim válasza:
Csak annyiban változtattam,hogy kicsi,zárt helyiségben nem klóroztam.Vagy nyitott ablaknál,vagy sehogy.
5/11 anonim válasza:
Ugyanazokat a szereket használom. Nincs sok olyan aminek maró a szaga, de akkor én is felhúzom a pólóm az orrom elé és igyekszem nagyon gyorsan végezni :) A nagytakarítás meg még csak most jön...
33 hkm
6/11 anonim válasza:
Ugyanazokat a vegyszereket használom, kivéve a domestost-t, mert a szúrós szagától nekem felfordul a gyomrom, pedig vastag törölközőt szoktam az orrom szám elé tenné és még huzatot is csinálok. 22+5 hkm.
7/11 anonim válasza:
Én nem használok semmilyen vegyszert a párom nem is engedné meg alapból nem bírom a szagukat.
8/11 anonim válasza:
Én ugyanúgy csinálok mindent, és vegyszert is használok. Van egy 2 éves fúnk is, aki csúszik, mászik egész nap, és haza hozza a fél homokozót a zsebébe:-)Annyi a változás, hogy gumikesztyűt húzok az erősebb vegyszereknél, és sokat szellőztettek:-)
9/11 anonim válasza:
Szia. Én ugyanúgy takarítok, mint előtte. A kisfiam 2,5 éves, miatta muszáj mindent fertőtleníteni, a pocaklakóm meg 25 hetes. Annyi az érdekesség, hogy mielőtt terhes lettem a második babával nem bántottak a vegyszerek, most meg a mosogatószer is kiüt, a többiről nem is beszélve. Szóval mindent, de csak kesztyűben :)
10/11 anonim válasza:
Én eddig se használtam ilyen erős vegyszereket. Sőt, semmilyen vegyszert. Ecetet, szódabikarbónát és mosószódát használok a takarításkor. Van gőztisztítónk is, azt is szoktam használni. Mosogatáshoz pedig 90 %-ban lebomló grapefruitosat használok. Mosáskor is csak mosószóda, mosódió, ecet és illóolaj van a gépben. Én így vagyok nyugodt, de már a terhességem előtt sem mérgeztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!