Mennyit költötök egy hónapban alomra (kb. ), és milyen fajtát használtok?
És mennyit költötök egy hónapban a macskátokra összesen(kajával, játékkal!), v több macskára? Vhogy így válaszoljatok légyszíves: alom: xft
összesen: xft xdb macskára.
Előre is köszönöm a válaszokat, nagyon kíváncsi vok!
Almot a lidl-ben szoktam venni 699-ért, 10 kg-os és majd' egy hónapig elég.
Kajában elég nagy a változatosság. Szinte mindegyik márka szerepel az étlapján. Tasakos ételeket eszik általában, de ha kijutok a piacra veszek neki vesét is, mert imádja. Napi 3 tasakot simán elpusztít, plusz a száraztápot is tolja lelkesen. 11 kg-os böszme nagy kandúr, akkora feje van, mint egy zsömle.
Összesen kb. 15000 forintba kerül havonta, de megéri. Nagyon jó társaság...
Két macsekom van. Az egyik érzékeny gyomrú.
Almot a Fressnapf-os premium blue controll-t használunk 12kg-3600Ft Kicsivel több mint egy hónapra elég a két macskának. Tápot szárazat esznek. Cat chow és Hill's Ez 6000Ft egy hónapra a két macskának. Konzervet nagyon ritkán kapnak mert az egyik gyakran hány és a konzervet szinte mindig igy nem fájdítom a szívét A másik pedig nem problémázik ha nincs :)
Szóval a két macsek 10000Ft havonta.
Húúú, az az az az alom olyan jó? Én is nézegettem, de nem tudtam, h mennyire marketing, v nem az. Én szilikátosat használok, de két macskának kicsit húzós egy hónapra. Ez amit írtál, az, amelyik a pisitől változtatja a színét, ugye? Tudnál még róla írni? pl. h mennyire szagtalan, porol-e?
Első: a zsömle fejű cicád nagyon édes lehet :D
Köszönöm a válaszokat! Várok még!
Kis lakásban lakunk két macskával így a jó minőségű alom az nálunk az elsődleges. :)
Ráadásul az egyik macska rettentő kényes, ha picit is büdös van az alomban, mellé kakil.
Úgyhogy nem épp a legolcsóbbat vesszük.
Eddig multifit jól csomósodót használtunk közel egy évig, nagyon jó, soha nem volt büdös, de aztán elkezdték széthordani a cicák, mert az ujjaik közé tapadtak a kis szemcsék... úgyhogy váltottunk pár hete: "Premier Excellent"-re.
A legnehezebb próbatételnek épp most felelt meg. 3 napra itt kellett hagynunk a ciccmiriceket és 3 nap után se volt büdös egyáltalán... és meglepetéscsomag (értsd: kaki a padlón) se volt, ami hatalmas meglepetés :D
Ja a lényeg: 3500Ft és úgy 1,5-2 hónapig szerintem elég lesz 2 macskára.
A szilikátos nekünk nagyon-nagyon nem jött be. A cicák se szerették és akármennyit raktunk belőle nagyon hamar pisis lett az alom alja és büdösödött... de mások szeretni szoktáák, úgyhogy bennünk lehet a hiba. :)
Szia!
én vettem egy 10kg-s almot 500-800 ft között,sajna nem emlékszem pontosan mennyi volt,Biolux,szerintem jó ,más gazdi is szereti,meg az én macskámnak sincs vele semmi gondja,
itt egy link róla:
Amúgy ezt az almot vettem neki egy hónapja,s még mindig tart
Szia! Én írtam a Premier Excellentet.
Az biztos, hogy a "hagyományos" almokhoz képest sokkal kevésbé porolódik, de azért öntéskor ez is porolódik nagyon, úgyhogy, ha párod allergiás, akkor azért fressnapfban nézzétek meg előtte (szokott kint lenni minta).
Ráadásul nagyon-nagyon enyhén púderillatú, ami nekem kifejezetten tetszik (a többi illatos almot nagyon-nagyon utáltam), mert csak akkor érezni ha rápisilnek és nedves lesz, de pisiszag nincsen... viszont az allergiára lehet, hogy nem túl jó az ilyen illatos.
Belelépés ellen viszont jó - mint írtam nekünk is kihordják -, mert nagyon picike ilyen gömbölyded szemcsékből áll, így egyrészt nehezebb is kihordaniuk, másrészt ha rálépsz, nem fogsz sikítozva féllábon ugrándozva átkozódni, mint én szoktam a többi fajta alomnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!