Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai férfiak mind komolytalanok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak mind komolytalanok?

Figyelt kérdés

22 éves leszek, és bizony, én már nem bánnám, ha megtalálnám végre a nagy Ő-t, akire számítani lehet, és viszont szeret engem, sőt, akár kész lenne arra is, hogy elkötelezze magát.

A velem egyidős fiúk még nem akarnak komoly kapcsolatot, az érettebb férfiak meg már nem akarnak, egy korábbi csalódás miatt. Hogy találjon így bárki is párt magának?

:(

2011. dec. 28. 16:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
35%

"Arról nem is beszélve, hogy a te szereped is megkérdőjelezhető a kapcsolataidban, mert az elhangzottak alapján többet foglalkozol a hátszéllel mint kéne."

Majd te is fogsz foglalkozni a "hátszéllel", ha tönkrevág érzelmileg egy olyan csaj (ri.banc), akinek csak játék vagy, egy a félszáz közül. :)

Félévente akkor nem sok egy partner, ha ismerkedésről van szó. Ha szexről vagy "komoly" kapcsolatról, akkor elég sok. Hogy lehet valaki iránt komolyan érezni félévenként? Nem tudom hogy vagy vele, de nekem egy komoly kapcsolat után kell legalább egy-másfél év mire teljesen elfelejtem az előzőt és egyáltalán kész vagyok érzelmileg újra komoly kapcsolatot kialakítani valakivel.

Az, hogy van egy véleményed, oké. De hogy lehülyeségezed a másikét elég nagy tahóságra vall kisöreg. Nem te szartad a spanyol viaszt csak úgy szólok. Attól játszod az alfahímet és véded az érzelmileg tini szinten ragadt nőket még nem fognak az öledbe hullani, bár ahogy látom még te is ugyanaz a korosztály vagy, szóval miért is gondolkoznál másképpen.

2011. dec. 28. 17:53
 32/33 anonim ***** válasza:
Na erre inkább nem is válaszolok...
2011. dec. 28. 18:55
 33/33 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretnélek.. vagyis ez hazugság, mert már most szeretlek.

Örülök, hogy megtaláltuk egymást.

:*

2012. febr. 15. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!