Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak mind komolytalanok?
22 éves leszek, és bizony, én már nem bánnám, ha megtalálnám végre a nagy Ő-t, akire számítani lehet, és viszont szeret engem, sőt, akár kész lenne arra is, hogy elkötelezze magát.
A velem egyidős fiúk még nem akarnak komoly kapcsolatot, az érettebb férfiak meg már nem akarnak, egy korábbi csalódás miatt. Hogy találjon így bárki is párt magának?
:(
Senki nem mondta hogy én így állok hozzá:)
Én csak azt mondom, amit tapasztalok: a velem egykorúak csak szórakoznak, és nem is titkolják, az érettebbek meg korább csalódás miatt nem bíznak már senkiben. és ez szomorú
Kedves 9-es, a férfitársaim nevében is KÖSZÖNÖM!
Ne akarj túl komoly kapcsolatot. Ha annyira kelletek egymásnak, az úgyis közben alakul ki.
"Manapság egyre kevésbé érdekel, és jobban is érzem magam."
Nagyon helyes - egyébként ezt akartam javasolni a kérdezőnek is. Sz@rni rá - aminek meg kell történnie, az megtörténik. Rágörcsölni felesleges.
"LadyLee, hogy kicsit enyhítsük a sovinizmusodon, bizony minden szemtelenség nélkül kijelenthető, hogy nőkből épp annyi érettlen van mint a férfiakból "
Azt azért nem hiszem, hogy ugyanannyi, de tény, hogy több, mint 10-20 éve. Az ugyanannyit azért nem hiszem, mert látom, ahogy egyes csajok már 14 éves koruktól az esküvői magazinokat bújják és csak arról ábrándoznak, hogy összejönnek életük első szerelmével és ásó, kapa, nagyharang. :)
Ilyet pasiban azért nem látni (szerencsére mondjuk, mert ettől futnék is ki a világból).
De a kérdés ezesetben a komolytalan pasikra vonatkozott, nem nőkre - azokból is biztosan van sok - ez nem mond ellent annak, hogy a férfiaknál is. :)
Alapból később "érnek" a mai fiatalok (ami alatt a saját korosztályomat és a fiatalabbakat értem), később állnak a saját lábukra.
LadyLee: Utolsó mondatoddal abszolút egyet értek. Bár részemről, talán nincs is gond ezzel a dologgal. :P
21F
"csak ri.bancnak álcázzák magukat"
Ez egyébként egy érdekes kérdés - ki kit miért tekint "ribancnak". Voltak it sokan a GYK-n pasik, akik kifejtették, hogy ha egy 25 körüli nőn már 3-4 pasi "átment" akkor az nekik nem kell, mert az már csak valami alja kurv@ lehet...
Szóval ha ezt tartjuk ribancnak, akkor nyilván máshogy definiáljuk a "komolyságot" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!