Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai férfiak mind komolytalanok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak mind komolytalanok?

Figyelt kérdés

22 éves leszek, és bizony, én már nem bánnám, ha megtalálnám végre a nagy Ő-t, akire számítani lehet, és viszont szeret engem, sőt, akár kész lenne arra is, hogy elkötelezze magát.

A velem egyidős fiúk még nem akarnak komoly kapcsolatot, az érettebb férfiak meg már nem akarnak, egy korábbi csalódás miatt. Hogy találjon így bárki is párt magának?

:(

2011. dec. 28. 16:02
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta hogy én így állok hozzá:)

Én csak azt mondom, amit tapasztalok: a velem egykorúak csak szórakoznak, és nem is titkolják, az érettebbek meg korább csalódás miatt nem bíznak már senkiben. és ez szomorú

2011. dec. 28. 16:21
 12/33 anonim ***** válasza:
35%

Kedves 9-es, a férfitársaim nevében is KÖSZÖNÖM!

Ne akarj túl komoly kapcsolatot. Ha annyira kelletek egymásnak, az úgyis közben alakul ki.

2011. dec. 28. 16:21
 13/33 LadyLee ***** válasza:

"Manapság egyre kevésbé érdekel, és jobban is érzem magam."

Nagyon helyes - egyébként ezt akartam javasolni a kérdezőnek is. Sz@rni rá - aminek meg kell történnie, az megtörténik. Rágörcsölni felesleges.

2011. dec. 28. 16:31
 14/33 LadyLee ***** válasza:
27%

"LadyLee, hogy kicsit enyhítsük a sovinizmusodon, bizony minden szemtelenség nélkül kijelenthető, hogy nőkből épp annyi érettlen van mint a férfiakból "

Azt azért nem hiszem, hogy ugyanannyi, de tény, hogy több, mint 10-20 éve. Az ugyanannyit azért nem hiszem, mert látom, ahogy egyes csajok már 14 éves koruktól az esküvői magazinokat bújják és csak arról ábrándoznak, hogy összejönnek életük első szerelmével és ásó, kapa, nagyharang. :)

Ilyet pasiban azért nem látni (szerencsére mondjuk, mert ettől futnék is ki a világból).

De a kérdés ezesetben a komolytalan pasikra vonatkozott, nem nőkre - azokból is biztosan van sok - ez nem mond ellent annak, hogy a férfiaknál is. :)

Alapból később "érnek" a mai fiatalok (ami alatt a saját korosztályomat és a fiatalabbakat értem), később állnak a saját lábukra.

2011. dec. 28. 16:36
 15/33 anonim ***** válasza:

LadyLee: Utolsó mondatoddal abszolút egyet értek. Bár részemről, talán nincs is gond ezzel a dologgal. :P

21F

2011. dec. 28. 16:41
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves LadyLee, ők is biztos sunyiban az esküvői magazinokat bújják, csak ri.bancnak álcázzák magukat. És sajnos ez a trend mostanában, úgyhogy amit mondasz az egyáltalán nem álja meg a helyét.
2011. dec. 28. 16:42
 17/33 anonim ***** válasza:
2011. dec. 28. 16:42
 18/33 LadyLee ***** válasza:

"csak ri.bancnak álcázzák magukat"

Ez egyébként egy érdekes kérdés - ki kit miért tekint "ribancnak". Voltak it sokan a GYK-n pasik, akik kifejtették, hogy ha egy 25 körüli nőn már 3-4 pasi "átment" akkor az nekik nem kell, mert az már csak valami alja kurv@ lehet...

Szóval ha ezt tartjuk ribancnak, akkor nyilván máshogy definiáljuk a "komolyságot" is.

2011. dec. 28. 16:48
 19/33 anonim ***** válasza:
A te értékrended szerint az így viselkedő lányok, nők nem ribancok?
2011. dec. 28. 16:50
 20/33 LadyLee ***** válasza:
100%
Az a lány, akinek mondjuk 25 évesen volt már 3db 1-2 éves kapcsolata? Nem gondolnám...
2011. dec. 28. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!