Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Minek örülnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Minek örülnétek?

Figyelt kérdés

Meglepetést szeretnék a barátomnak a névnapja alkalmából, de valami olyat amit nem fog elfelejteni egy könnyen.

(Már most ne gondolkodjatok hogy írjatok választ, hogyha bunkó módon tennétek, bár merem remélni hogy nem így lesz)

Nem tudom mi lenne a megfelelő, gondolkodtam szexi fehérneműn, combfixen pezsgőn, gyertyán.

De ezt hogy tudnám kombinálni??

Egész éjjel együtt leszünk, lesz egy kellemes kis séta, hazamegyünk egy kis pezsgőzés viszont én az nap veszem/venném meg a combfixet szóval kiküldeném a szobából esetleg hogy hozzon egy kis vacsit na és közben levetkőznék fehérneműre és várnám.

Még nem csináltam ilyet szóval szeretném nagyon jól ahogy minden férfi álma.

Segítsetek!

19/L

2011. dec. 25. 20:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó. :)
2011. dec. 25. 20:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Na és lesz szex is?
2011. dec. 25. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Oké, rendben van, de mi lesz a vacsi? Süti is lesz?
2011. dec. 25. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:

:) hiszen le is írtad a fasza sorrendet, így kell ezt egy kis rafkós ürüggyel küld ki míg áttudsz öltözni és már kész is a meglepi, még valami zenét tegyél be amit nagyon szeret ...de ezt csak én gondolom így

Sok sikert :)

2011. dec. 25. 20:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez így jó lesz, de ne várd, vagyis ha bejön támadd le, semmi cicó, gombold ki a nadrágját, és térdelj elé és kezd el keményen szopni, aztán döntsd le az ágyra és lovagold meg keményen:)
2011. dec. 25. 20:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Kovacsolas válaszát adom Én is.

Bárcsak nekem is adna az élet egy ilyen bnőt..

2011. dec. 25. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:
jó az ötlet csak kár hogy névapjára jutott eszedbe, mert az azért nem egy nagy nap...
2011. dec. 25. 20:33
 8/13 A kérdező kommentje:
4hónapja vagyunk együtt, és ráadásul most alszunk majd először együtt :)
2011. dec. 25. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:
nem tudom jó lesz-e, de ha vacsorára csinálsz sütit és marad belőle, küldjetek.
2011. dec. 25. 20:34
 10/13 A kérdező kommentje:
Ohhh az az igazság hogy vacsi nem lesz, bár előtte szerintem meghívom egy kínai kajára :P (nem vagyok egy konyhatündér) :)
2011. dec. 25. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!