Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Örülnétek egy ilyen szülinapi ajándéknak?
Nem akarom a szokásos elcsépelt szívecskés bögrét, meg képkeretet, ilyesmit adni neki szülinapjára, ezért erre a pólóra gondoltam:
Ti örülnétek neki? Felvennétek utcára? Páromnak nagyon jó humora van, de azt nem tudom, hogy pl. hordaná-e. (Természetesen kap mellé még általam gyártott tortát, meg könyvjelzőt)
(1 éve vagyunk együtt, mindketten 20+ vagyunk:) )
Most, hogy így mondod, lehet veszek magamnak egyet... NOT!
Egyébként nem szép dolog reklámozni.
Tőlem pl. kapott már a barátom párnát, amit én varrtam, amin az Ő képei voltak rányomtatva olyan alakban, ahányadik születésnapja volt, és a képek kiskorától kezdve a jelenig sorba voltak rendezve. A számot a képekkel is én állítottam össze, és egy idézetet is nyomtattattam a párnára. Ő azóta is (több, mint 2 éve) azon a párnán alszik és ott díszíti az ágya közepét, szóval bárki jön hozzánk vendégségbe, azt szúrja ki először.
Aztán volt, hogy egy babát varrtam neki, ami úgy nézett ki, mint én- ezt 3,5 éve kapta és azóta is azzal alszik minden nap.
Lehet, hogy ezek gyerekes dolgok, de én például tudom, hogy a barátom örül az ilyesminek is.
Idén karácsonyra viszont pl. mellényt és bort kap...
Tehát szerintem itt az a lényeg, hogy milyen a barátod. Te ismered igazán, Te tudod eldönteni, hogy minek örülne. Nekem volt osztálytársam, akinek volt hasonló pólója, csak ott a póló alján volt a "The Legend" felirat. Neki jól állt, mert olyan stílusú fiú. Viszont pl. a barátom hiába humoros, neki nem vennék ilyet. Te ismered Őt igazán.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!