Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Örülnétek egy ilyen ajándéknak?
A párommal egy éve vagyunk együtt és olyat szeretnék neki adni, amire majd később is emlékezni fog.
Arra gondoltam, hogy elmennék egy hétre kettesben nyaralni. Ilyet még sosem csináltunk, sőt még együtt aludni is csak egyszer aludtunk egymás mellett. Kifizetni ki tudnám, mert elég rég óta tervezem, és a szüleim is adnak bele(persze, majd fokozatosan vissza is adom).
Még egy dolgot szeretnék kérdezni:
Meglepetés legyen, vagy mondjam el mit tervezek?
Meglepetés alatt azt értem, hogy kicsit hazudnék... Azt mondanám egy hétig nálunk nyaralhatna.
Elmondani csak azért szeretném, hogy fel tudjon erre készülni.
17/L, ő 19/F
meglepni ilyesmivel csak körültekintően, hogy nehogy ütközzön vmi fontos programjával,meg azért költőpénzt jó ha visz egy hétre. tisztálkodószereket,törcsi,stb.
talán jobb ha mindent megszervezel,tényeket elmondod neki,de az indulás időpontját közösen találnátok ki.
Ma találkoztunk és annyit mondtam neki, hogy augusztusban egy hétre hozzánk költözhet, hétfőtől-vasárnapig. Ő azt mondta benne van... :)
Majd akkor hétfő reggel jön, apum elvisz minket és majd vasárnap jön értünk. Bár ezt a párom még nem tudja... :)
ez nagyon aranyos meglepetés :]
Jól tetted h ezt mondtad neki mikor találkoztatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!