Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ember az ilyen? Bovebben lent; ferfiak valasza nagyon erdekelne, de csajok is velemenyezzenek!
Szerintem vele semmi gond, te viszont szánalmas vagy, amiért ilyen miatt sírsz. Én sem vettem semmit nagynénémnek, pedig ő áll legközelebb hozzám. Egy ölelés sokkal többet ér, mint a tárgyi cuccok.
Mellesleg miért lenne kötelező bármit is vennie? A karácsony nem az ajándékokról szól.
Ja, és normális ember jobban szeret adni, mint kapni...
És még nem s pénzről szól a karácsony... Én megbeszéltem a párommal, hogy se neki se nekem nincs pénzem ezért semmit nem veszünk egymásnak. Ugyanúgy tudom, hogy szeret és amikor van pénze a hétköznapokban akkor meglep valamivel holott sosem vártam el tőle... lassan 2 éve vagyunk együtt.
17/L
Szerintem ez a kapcsolat már megdöglött. Mondom ezt én, akinek nem volt még 6 hónaptól hosszabb kapcsolata, de karácsonyra mindig vettem valamit (ha akkor volt valakim). Tudom, hogy a karácsony nem az ajándékról szól, de azért egy kicsi cserepes virág/csoki/kesztyű/sapka anyagilag sem megterhelő, és különösebb utánjárást sem igényelnek, viszont rengeteget jelentenek a "figyelmesség" tekintetében.
24F
Én is megértelek:S
Nem az ajándékokról szól a dolog,meg az eszement vásárlásról,de valahogy mégis megmutathatta volna,hogy eszébejutottál és mennyire fontos vagy....
Ez emberfüggő.
Van, akinek fontosak az ajándékok (te), és van akinek nem. (ő, meg én)
Én sem kaptam semmit a barátomtól, megbeszéltük előre, hogy majd később elmegyünk közösen egy finom étterembe a rászánt pénzből. Mert egy közös élmény nekem többet ér, mint egy használati tárgy.
Viszont nincs mindenki ezzel így, szóval ha tudja, hogy neked ez fontos lett volna, megerőltethette magát. Hanyag, lusta, kissé figyelmetlen, de ettől még szerintem lehet közös jövőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!