Volt már olyan megérzésetek hogy egy ember (aki már évek óta nem kiváncsi rád) megnézzétek az emailjét? Rokonról van szó.
Már vagy ötször elolvastam, de az annyira érthetetlen, hogy meg sem próbálok válaszolni rá.
Nem lehetne világosabban leírni ? Ki kinek a kicsodája ? És mi történt vele ?
Tudat alatti megérzésről kérdezel ?
Igen.Tudat alatti.
Megnéztem egy ember emailjét. Aki legyen A,a nevelőanyjával beszélt B. E nem szólt C betegségéről. C időközben meghalt,erről D vel beszélt.D külföldön lakik,jön haza B telefonj és Chalála közt egy 2hét telt el. A nem kiváncsi ránk,ő nem szólt h meghalt a C. E a nevelő/mostohamama/
D-t is 4éve láttm kb.
A fogamat,hogy nem értitek!:D:D
Na de nem akartam leirni az egész szorit...
Megnéztem az apum emailjét. Benne olvastm hogy meghalt a ngypapám amit a testvérével levelezett. Anyum meg beszélt a nevelőanyukájukkal aki nem is mondta h beteg a papám.Apum nem is szólt róla h beteg és korházban van. De a nagypapa és apum meg a család azága mióta elválltak nem is kiváncsi rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!