Mit szóltok ahhoz hogy van egy két ember aki azért össze veszett a párjával és megsértődött mert nincs fent a párja facebookon?
ne haragudj,de nagyon gyerekes
saját tapasztalat:én most vesztem össze a legjobb barátnőmmel,ő nem tolerálta,hogy angol és szlovák zenéket hallgatok,s szerinte én ezt büszkeségből teszem,és ő azt mondja,hogy csak a régi magyar zenék a jók,más nem létezik,aki mást hallgat,azzal baj van,ehhez mit szólsz,kedves kérdező?
Régebben az exemmel is volt ilyen eset, levette, hogy kapcsolatban vagyunk, azért, hogy csajozhasson ott...De ez persze más eset.
Ettől függetlenül úgy gondolom, elég gáz, ha valakinek a facebookon múlik a kapcsolata... szerintem jó dolog a facebook egyébként, de nem ott kell élni az életünket.
Szerintem ilyet tinik csinálnak, hogy ilyenen besértődnek.
Ugyanakkor azt sem értem, hogy ha valaki kapcsolatban van miért nem lehet azt kiírni, főleg bejelölni egymást.
De hülyeség!
Nekem komolyan nem tudnának annyit fizetni, hogy kiplakátoljam a magánéletem minden részletét.
A kutya fa.szát is kiírják az emberek magukról, beteg lett a gyereke, egy hétre kiírták, külön albumot csinált róla, ahogy fekszik, teázik, Tv-t néz.
De ez csak egy példa.
Vesz egy kanapét, lefényképezi, felrakja.
Boltban volt, vásárolt, sétálni ment, megy a kutyájának a hasa stb...
Komolyan mondom, én életemben nem láttam ilyen hülyeséget, mint ezek a közösségi oldalak.
Ország-világ látja, hogy mit csinálsz, milyen a lakásod, hol vagy, kivel vagy...
Miért jó ez annak, aki mindent kiirkál?
Én azt szólom hozzá, hogy ettől röhögőgörcsöt kapok..... XDDD
Az ilyen meg is érdemli. Tiszta nevetséges, szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!