Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ember az ilyen? Bovebben lent; ferfiak valasza nagyon erdekelne, de csajok is velemenyezzenek!
Egyetértek veled... mi kb mindig saját készítésű ajándékot adunk egymásnak, ami tényleg nem drága, viszont látszik rajta, hogy a másik gondolt rád, foglalkozott vele, kitalálta, hogy vajon minek örülnél, amíg készítette rád gondolt...stb
és ez igazán nem drága, ezt egy szerető férfi biztos megtenné, ha épp nincs pénze.
vagy vegyen egy csokit és írjon mellé egy levelet...200 forint és mégis aranyos ajándék lehet. és legalább a szándék megvan. tudod, ha amúgyis vannak problémáitok, ez már csak hab a tortán... én nem maradnék vele. bocs :/
(csak ezért nem szakítanék, de ha mindig ilyen az gáz... legalább karácsonykor megerőltethette volna magát..
"Az idő, amit a rózsádra vesztegettél, az teszi olyan fontossá a rózsádat."
/Antoine de Saint-Exupery: Kis Herceg/
Azaz igazság,hogy én is ilyen vagyok mint a barátod.Röstellem,de egy "mocskos büdös" lusta disznó vagyok,ha ajándékról van szó.Igaz nem is várom el azt se hogy adjanak.Pedig vannak olyan emberek akiket nagyon kedvelek/szeretek. Na jó, ha valaki ennyire várta,mint te akkor azért illett volna....
23/F
nagyon koszonom a valaszokat, talan o is a "lusta disznok tarsasagaba tartozik, de ma vegre nalunk is eljott a karacsony ;) egy parfummel.....(egy szal virag is megtette volna).. Rajott, hogy milyen szar volt nekem, es kitett magaert :D
koszi mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!