Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ember az ilyen? Bovebben lent; ferfiak valasza nagyon erdekelne, de csajok is velemenyezzenek!
22:16-osnak:
Ha a Kérdező például egy wc-papírra írt verset kapott volna ajándékba, annak is örült volna, vagyis ne keverjük már az anyagiasságot a figyelmességgel! Ha valaki szeret valakit, akkor annak nem akadály, hogy az életéből 5 percet rászánjon arra, hogy vegyen/csináljon valamit, amivel kifejezhetné az érzelmeit.
Akkor meg azon siránkoznál, hogy milyen az a férfi, aki egy faágat, vagy levelet ad karácsonyra, és arra sem képes, hogy adjon valami normálisat.
Te tipikusan az vagy, akinek semmi sem jó.
Leírok egy kis (nem teljesen témába vágó) saját történetet azoknak, akik nem igazán értik, hogy mi is az a "figyelmesség":
A plüssfiguráról eszembe jutott, hogy egyszer szülinapomra az akkori (azóta már "ex") barátnőmtől én is egy saját kézzel készített plüsst kaptam. Amikor megláttam, hogy milyen aprólékosan vannak a részletek rajta megcsinálva, akkor eszembe jutott, hogy vajon hány napon át hány órát pepecselhetett (varrás, hímzés, gyöngyfűzés stb.) vele éjszakánként egyetem után, miközben biztos, hogy lett volna jobb dolga is. És ezt a rengeteg időt (átvitt értelemben) csak rám szánta, mert jelentek neki valamit... Akkor esett le életemben először, hogy mi is az ajándékozás lényege és hogy miért is ér többet egy pár száz forintba kerülő plüss egy több tízezerbe kerülő parfümtől/ruhától (amiket csak 10 perc megvenni).
Azelőtt és azóta is kaptam már sok, nagyságrendekkel drágább ajándékot, de még mindig görcsbe szorul a gyomrom, ha a plüssfigurát meglátom.
úristenem. Nem anyagiasság ez...
figyelj,eltérek a kérdéstől..
Miért vagy egy olyan emberrel,aki mindig utolsónak rak téged???
te,ha szereted,és gondoltál rá,miért tűrsz meg ennyit?
Nem egy felmosó rongy vagy...
A barátomtól egy nyakláncot kaptam. Igazi bizsu,tegnap előtt-kaptam,de már most jön szét. De tudod mit? nem ez a lényeg. Elmentünk arra a helyre ( vagyis elvitt,bekötött szemmel...) ahol először találkoztunk,megcsókolt,és úgy tette a nyakamba. Amikor ránézek a nyakláncra,mindig az jut az eszembe,hogy hogy nézett rám abban a pillanatban. Láttam a szemében azt,hogy az élete vagyok... nagyon beteg,megfázott,de még is elvitt engem a hidegben oda,csak hogy ott adhassa át nekem. ez a pillanat mindent megér nekem,nem is kaphattam volna szebbet tőle. Nem is kell más... holnap megyünk amúgy ékszerészhez,pár gyűrűt venni. Eljegyzés féle dolog lesz. Mondjuk nem teljesen az,de úgy tervezzük hogy " elő " eljegyzési gyűrű :D
namindegy,csak elmeséltem a karácsonyomat, nekem nagyon boldog volt. Csak annyit tehetett volna,hogy megcsókol és elmondja mennyit érsz neki,mennyire jó hogy vagy neki. Lehet rossz passzban volt,de ezt nem tenné meg egy olyan ember,aki szeret. Én azt mondom szakíts vele... sz*rt se ér ez a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!