Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak mind komolytalanok?
22 éves leszek, és bizony, én már nem bánnám, ha megtalálnám végre a nagy Ő-t, akire számítani lehet, és viszont szeret engem, sőt, akár kész lenne arra is, hogy elkötelezze magát.
A velem egyidős fiúk még nem akarnak komoly kapcsolatot, az érettebb férfiak meg már nem akarnak, egy korábbi csalódás miatt. Hogy találjon így bárki is párt magának?
:(
16:53: Arra a linkre gondolt.
Amúgy érdekes kérdést tettél fel. Valóban nehéz definiálni a ribancokat.
Ha nagyon erőlködnék rajta, talán azt mondnám, hogy a kapcsolatai milyensége határozza meg. Az hogy valakinek 25 éves korára volt 18 partnere nem jelent semmit. Ha az a 18 partner mind komolynak indult akkor nem ribanc, de ha ilyen egyéjszakások meg többéjszakások... Egyértelműen az.
A diszkós pitsák akik egy koktél után szopnak a klozetban igazából nem ribancok. Ők piszkosul alulfizetett ku*vák. Az már megint más kategória.
21F
Ez korrekt vélekedés.
De mondom, itt a GYK-n számtalanszor megjelennek olyan vélemények, hogy ha egy nő már 3-4 pasival lefeküdt 25 éves korára, akkor az már nekik nem kell (barátnőnek).
Persze feltételezem, hogy pont azok a pasik vannak ilyen véleményen, akik a koktél után szopó csajokat küldik a diszkóban...
Nem, LadyLee. Azok a pasik vannak túlnyomórészt ilyen véleményen, akik 25 éves korukig sem láttak pinát.
És valljuk be, ezen az oldalon elég sok ilyen van :D
21F
Hopp, eg is jött az egyik ;)))
Amúgy még kifelejtettem egy valamit a ribanc definiálásából, LadyLee.
A tükör előtt meztelenül pózoló csajokat.
És még sorolhatnám. Én igazából őket is ribanc kategóriába sorolom. De akár egy fél-ribanc titulusban is megegyezhetünk...
21F
"A ri.bancok gyakran közösülnek olyan férfiakkal, akiket nem ismernek. Pillanatnyi fellángolástól eltekintve semmilyen érzelem nem köti őket ezekhez a férfiakhoz. Ezt a férfiak általában jól ki is használják. A ri.bancok közösülhetnek élvezetből, illetve bizonyos célok elérése érdekében is - manipulatív képességük ijesztő, különösen az intelligens példányoké. Az empatikus képességük csak korlátozott mértékben működik, így előszeretettel szórakoznak a becsületesebb hím nemű egyedek érzelmeivel. Aki egy ri.banccal komolyabb kapcsolatot próbál meg kialakítani, mint érzelemmentes közösülőviszony, az nagy valószínűséggel a ri.bancok játékainak áldozatává fog válni. (Például egy ilyen "játék" akár helyrehozhatatlan károkat is okozhat egy geek személyiségében.) A ku.rvák szemszögéből mindez csak puszta szórakozás, tulajdonképpen valószínűleg fel se fogják azt a kárt, amit okoztak. (Vagy ha fel is fogják, nem érdekli őket.)"
Ribanc az, aki érzelem nélkül fekszik le nagy mennyiségű férfival és kihasználja mások érzéseit saját szórakozása érdekében.
"Az hogy valakinek 25 éves korára volt 18 partnere nem jelent semmit. Ha az a 18 partner mind komolynak indult akkor nem ribanc"
Olyan nincs, hogy valaki 18 pasi iránt érez komolyan. Az ember átlag 3, max négy alkalommal esik szerelembe, szóval szerelemből, érzelemmel is csak ennyivel fekszik le. A többi kaland. Aki hetente szerelembe esik, az még nem nőtte ki a hülye tini viselkedést. Én azt mondom, hogy 7 szexpartner még elmegy egész életben, ha 3-4-el még lefekszik az ember szerelemből és esetleg néha, ha tényleg magányos becsúszik még 2-3 kaland az oké. De ennél többnél már nem tudnék érzelmileg és értelmileg felnőtként tekinteni az illető nőre.
És mi a helyzet a férfiakkal?
Azokkal, akiknek 30 éves korára 25 partnere is volt már?
17:16: Találtál egy blogot ahol írtak egy definíciót. Ez még oké. Bár hozzáteszem ilyen blogot én is bármikor indíthatok és emgírhatom a sajátomat, szal sokat nem ér, de valahol egyet értek azzal amit leírtak.
Viszont amit az utolsó bekezdésedben írtál az hülyeség.
A 18 partner annyit tesz, hogy kb fél évente van 1 partnere. Tény, hogy ez a szám sem átlagos, de félévente egy partner nem éppen ribanc kategória. De a definíciód is remekül ütötte.
Vannak olyan emberek, akik képtelenek kapcsolat nélkül élni. Mindíg van/volt valakijük. Az átlagot itt ne firtasd, minden ember b@szottul más. Nem mindenki konzervatív. És a konzervatívság hiánya nem feltétlen jelent ribancságot.
Arról nem is beszélve, hogy a te szereped is megkérdőjelezhető a kapcsolataidban, mert az elhangzottak alapján többet foglalkozol a hátszéllel mint kéne.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!