Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Jó lesz ez a meglepi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jó lesz ez a meglepi? Vagy változtassak rajta?

Figyelt kérdés

4hónapja vagyunk együtt!

Én 19éves ő 21éves!

Kedden ünnepeljük a névnapját, úgy hogy kimegyünk a temetőbe az apukájához, aztán elviszem a keresztfiának a karácsonyi ajándékot, aztán megyünk biliárdozni, sétálni! Haza megyünk hozzájuk, veszek gyertyát vagy 10-20dbot meg felveszek egy combfixet és fehérneműben, fogom várni égő gyertyáknál pezsgővel.

Ajándéknak pedig egy parfümöt gondoltam!Vélemény???Vegyek még hozzá ajándékot? Esetleg az "ünneplés" változzon??Örülni fog?

2011. dec. 21. 22:22
 1/8 A kérdező kommentje:
anyi van kivéve belőle, hogy nem megyünk a keresztfiánál mert nem lesz otthon!
2011. dec. 21. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Kissé furcsa temető után szexelni.
2011. dec. 21. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
jaja...bizar
2011. dec. 21. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szereti a kurv@s combfixet.Engem pl taszít..
2011. dec. 21. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Most ez karácsonyra?

Az ember azt hinné, hogy a szex természetes és mindennapos egy kapcsolatban és nem csak ünnepnapokon jár.

2011. dec. 22. 08:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Már bocsánat de ha elolvasná a kérdést alaposan mindenki megértené!!

NÉVNAPRA ÉS NEM KARÁCSONYRA: 3.sor 4szó :)

Másodszor mivel névnap kedden ezért János nap így hívják barátomat is és édesapját is aki nagyon fontos neki és már sajnos nincs velünk.Ezért fontos számára hogy kimenjünk!

2011. dec. 22. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó rendben van névnap, de gondolom karácsonyra sem leszel sokkal kreatívabb.
2011. dec. 22. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne ez a dolog így ahogy van, mivel nem vagyok ajándék párti. Így viszont kifejezetten személyes dolognak érezném ezt a "meglepetést". A combfix pedig nem feltétlen qrvás, szerintem ezt ne hidd el a fentebbi válaszadónak. Ha így találtad ki, gondolom azért, mert a barátodnak ez bejön, s ha neki bejön számít bármi más egyáltalán?

(S még valami - csak a huncutság kedvéért -, ha esetleg nem ér rá, akkor majd írj, mert én elugrok átveszem a helyében! :D:D:D)

Szóval hajrá, szerintem ez emlékezetes lesz évek múlva is.

2011. dec. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!