Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik testalkatú hölggyel jönnétek össze szívesebben és miért?
csak is az első a második féle nőtől feláll a szőr a hátamon, de az első nagyon jól néz ki...számomra!!!!!
30F
valahol a kettő között, de ha választani kell, akkor inkább az első.
22
Hehe, előttem író férfiak, de aranyosak vagytok :)
Egyébként én is ezt figyeltem meg, 30 fölött a férfiak a teltebb lányokat szeretik.
Csütörtökön volt a céges karácsonyi buli, olyan jót mulattam, ahogy a sok férfi kolléga csorgatta a nyálát a kiöltözött, telt kolléganőkre :) A vékonyakat is megnézték ugyan, de közel sem annyira.
Imádlak titeket, na :)
Őszintén??
Egy ilyen testalkatúval:
De ha a két kép között kéne választani, akkor a második.
21F
Kedves 6. válaszoló én is egyet értek és valamilyen szinten ezért is tettem fel a kérdést!
Nekem olyan a testalkatom, mint az első nőnek, mondjuk a melleim nagyobbak, de sohasem voltam megelégedve magammal és most szeretnék fogyni...18éves vagyok és a velem egy korú pasik a vékony csajokra buknak, szóval rám nem. Viszont rengeteg bókot, udvarlást, telefonszám elkérést kapok 30 közeli, vagy feletti férfiaktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!